Header: SMO

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Ruta de navegació

Eines de recerca de feina | Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Eines de recerca de feina

Autoconeixement i projecte professional

Saber qui sóc per decidir on vull arribar

Pren consciència del teu potencial. Identifica els teus interessos professionals, els coneixements, les competències i les motivacions vers el treball per poder concretar el teu objectiu laboral i el full de ruta a seguir.

 

Mercat de treball

Tot el que necessites saber abans de començar a buscar feina

És fonamental conèixer la situació del mercat de treball del nostre entorn, per poder contrastar si els teus objectius professionals són realistes, dibuixar les teves opcions laborals i concretar les passes que he de seguir per aconseguir un lloc de treball que s’ajusti als meus interessos, motivacions i competències.

Marca personal

Dissenya el teu propi pla de màrqueting

Explora tot allò que pots posar en pràctica per destacar la teva candidatura en els processos de selecció i projectar una imatge a les xarxes socials que ens permeti tenir una bona reputació online. És fonamental el que ets, però també el que transmets.

 

Canals de recerca de feina

Si aprens a buscar, trobaràs!

Coneix totes les vies per buscar feina i com utilitzar-les per aconseguir els teus objectius. Buscar feina implica una dedicació de temps molt important, per tant hem d’intentar multiplicar els canals que utilitzem, per detectar oportunitats laborals.

Procés de selecció

Posa en joc les teves competències i equipa’t per a la recerca de feina

Identificar les diferents fases de què pot constar un procés de selecció, així com les eines i recursos que pots utilitzar per afrontar-lo, et donarà més opcions i garanties d’èxit. Destacar les teves competències i tot allò que pots aportar a un lloc de treball és clau per accedir al món laboral.

 

Formació i acreditació de competències

Multiplica les teves opcions!

Les opcions que tens al teu abast per millorar les teves competències són molt diverses. Tenir tota la informació et permetrà decidir el millor camí a seguir. Contempla també la possibilitat d’acreditar les teves competències a partir de l’experiència professional. 
Tot el que puguis fer en aquest sentit, t’obrirà portes.