Header: SMO

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria del Premi d’emprenedoria de l'FP a la ciutat de Girona 2022

La iniciativa té per objectiu reconèixer i promoure l’emprenedoria i innovació de l’alumnat de cicles formatius. S’hi poden presentar projectes fins al pròxim 31 de maig.

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria 2022 del Premi d’emprenedoria de l’FP a la ciutat. La iniciativa té per objectiu reconèixer i promoure l’esperit emprenedor innovador de l’alumnat de cicles formatius, com a llavor de futures iniciatives emprenedores d’àmbit local que puguin convertir-se en productes o serveis per al desenvolupament socioeconòmic del territori. El premi s’impulsa des de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori, en col·laboració amb el Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona. 

Poden participar en la convocatòria els i les alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior dels centres de formació professional de la ciutat que estiguin matriculats durant aquest curs escolar 2021-22. Les persones interessades poden presentar els projectes a concurs fins al 31 de maig.

La iniciativa està dotada amb un total de 1.500 euros, repartits entre tres premis per a projectes de cicles de grau mitjà, i tres premis per a projectes de cicles de grau superior. L’import s’atorga al centre que imparteix la formació professional dels equips guanyadors i s’inverteix en iniciatives o recursos d’impuls de l’emprenedoria. 

Bases i convocatòria
Tornar
— 50 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 50 de 123 resultats.