Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

Cavalcada inclusiva | Nadal

Cavalcada inclusiva

Persones amb mobilitat reduïda

Als campaments reials del dia 5 de gener a la tarda hi haurà un aparcament i espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda a prop de Ses Majestats. També hi haurà un punt reservat per a aquestes persones al llarg del recorregut, concretament al carrer de Santa Eugènia número 11, i un altre a l’acte final de La Copa. Finalment, per tal de fer arribar la il·lusió i la màgia dels Reis de l’Orient a tothom.

Persones amb sensibilitat acústica

Per tal que els nens i nenes amb sensibilitat acústica puguin gaudir del recorregut de la cavalcada, també s’ha reservat un punt silenciós situat a l'encreuament entre el carrer de Mestre Francesc Civil amb carrer Santa Eugènia.

Persones amb visió nul·la o reduïda

L'Ajuntament de Girona també ha volgut tenir en compte les persones i infants amb visió nul·la o reduïda i ha editat aquest autoconte sobre els tres Reis d'Orient.

Audioconte

El conte gironí del Sr. Maravillas i la seva aventura amb els Reis d'orient
A qui va destinat:Als nens i nenes amb visió nul·la o reduïda.
Objectiu/Motiu:Aquest conte familiar vol fer visible el que per alguns nens i nenes de la ciutat és invisible. Amb la voluntat de fer més inclusiva la Cavalcada de Reis d’Orient de Girona, hem creat un arxiu sonor on poder fer arribar tota la informació i que estigui ple dels referents sonors que identifiquen aquesta passejada tan màgica, per fer viure encara més intensament aquesta tradició tan esperada pensada pels nens i nenes invidents però també atractiu i divertit per tot el públic infantil.
Sinopsi:Narra les vivències d’un funcionari de l’Ajuntament de Girona que té l’encàrrec de rebre el seguici reial a peu de Pirineus i indicar cada dia el camí perquè no es perdin i arribin puntuals a la cita.