Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

Reis d'Orient | Nadal

Reis d'Orient

Estimat/ada

Som els reis d’orient: Melcior, Gaspar i Baltasar.

Estem molt feliços perquè aviat serà Nadal, la millor època de l'any!

És el moment que més feina tenim. Hem de llegir totes les vostres cartes, anar a tots els pobles i ciutats per poder veure-us i, per descomptat, portar-vos els regals que ben segur que us mereixeu. Ja fa temps que estem planificant aquest llarg viatge. Totes les nostres comitives treballen de valent per poder tenir-ho tot a punt.

Aquest any, com sempre, enviarem les nostres bústies reials amb els carters. Així podreu enviar-nos les vostres cartes amb els vostres desitjos.

Uns dies abans de la nostra arribada, el gran mag Naj Mandin arribarà a la ciutat per il·luminar la Catedral, que ens ajudarà a guiar-nos durant els últims dies de camí.

Ah! I la Tem-Noch, la gran carbonera major, que vindrà amb tot el seu seguici per escalfar-nos amb carbó. Si la veieu al campament reial o durant la cavalcada, no dubteu a saludar-la. És molt trapella!

Estem molt il·lusionats per venir a Girona, tot i que encara ens queda molta feina a fer. Ens agrada molt veure la ciutat plena de llums i decoracions a les finestres i balcons, i sobretot, els vostres fanalets! Que ens ajuden sempre a trobar el camí.

Per acabar, us volem desitjar unes molt bones festes, esperem que viviu molts bons moments amb la família i els amics, i transmeteu alegria i felicitat a la gent que us envolta.

Fins aviat!
Ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar

Visca els tres Reis (cançó) | Nadal

Visca els tres Reis

Visca els tres Reis de l'Orient,
que porten coses a tota la gent.

Una botifarra per a la meva mare
i un got de vi per al meu padrí.

Un tall de coca per a la meva boca
i un tros de pa per al meu germà. 


Música i lletra: Popular catalana
Arranjament: Jordi Tonietti
Extreta del CD Cançons de Nadal
per cantar tot l’any
Per gentilesa de
www.jorditonietti.com