Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

Reis d'Orient | Nadal

Reis d'Orient

Estimat/ada

Som els vostres Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar.

Esperem que vosaltres i les vostres famílies estigueu bé. Després de gairebé dos anys de pandèmia sabem que teniu moltes ganes de tornar a la normalitat.

Fa temps que estem preparant el llarg viatge per poder desplegar les nostres comitives durant el gran dia. Com bé sabeu ens durà arreu del món, i de ben segur que farem parada a la vostra bonica ciutat.

La nostra arribada vindrà carregada de canvis i sorpreses. Aprofitant que l’última visita no la vam poder fer com ens agradaria, estem pensant diferent maneres perquè totes i tots ens pugueu saludar i gaudir de tota la màgia que portarem. I no sabeu la il·lusió que ens fa!

Per fer-ho possible necessitem de la vostra ajuda. Ens faria molt feliços que durant les vacances de Nadal engalaneu els balcons i finestres i que el dia 5 de gener ens espereu amb la llum del fanalet encesa perquè ens sigui més fàcil trobar les vostres cases.

Durant els dies previs a la nostra arribada repartirem unes bústies reials en diferents llocs de la ciutat perquè hi pugueu deixar les vostres cartes. No patiu si no la podeu portar, el dia 5 també ens la podreu entregar.

Finalment només ens queda desitjar-vos unes bones festes, plenes de salut i envoltats de família i amics. I recordeu que cal seguir fent bondat i com sempre, la nit de reis, aneu ben d’hora a dormir! Estem molt orgullosos de vosaltres.

Visca els tres Reis!
Ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar

Bàner cartell nou recorregut cavalcada | Nadal

Visca els tres Reis (cançó) | Nadal

Visca els tres Reis

Visca els tres Reis de l'Orient,
que porten coses a tota la gent.

Una botifarra per a la meva mare
i un got de vi per al meu padrí.

Un tall de coca per a la meva boca
i un tros de pa per al meu germà. 


Música i lletra: Popular catalana
Arranjament: Jordi Tonietti
Extreta del CD Cançons de Nadal
per cantar tot l’any
Per gentilesa de
www.jorditonietti.com