Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

Reis d'Orient | Nadal

Reis d'Orient

Estimat/ada

Som els vostres Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar.

Sabem que vosaltres i les vostres famílies esteu passant per moments difícils a causa de la pandèmia de la COVID-19. Ha estat un any especial, diferent, no heu anat gaire a l'escola, heu jugat poc amb els vostres amics, heu estat molts dies a casa, però de ben segur que heu passat grans estones amb les vostres famílies.

Us hem vist a molts de vosaltres compartir cançons, jocs, i fins i tot us hem vist fer coques i pastissos. Que bons! Estem molt orgullosos de vosaltres. Volem que sapigueu que com sempre, volem complir els vostres desitjos.

I no patiu, fa temps que ens estem preparant per poder venir a la vostra preciosa ciutat a repartir joia i alegria. Segur que, d'una manera o una altra, serem presents als carrers i places de Girona, i de ben segur, també, que durant la nit podrem portar màgia a totes les cases. No en dubteu gens ni mica! Mireu al cel, que de ben segur que veureu l'estrella d'Orient i si pareu les orelles escoltareu els nostres timbals.

Per fer-ho possible necessitem la vostra ajuda. Us volem demanar que durant les vacances adorneu els balcons i les finestres. I que el dia 5 de gener ens espereu amb la llum del fanalet encesa perquè ens sigui més fàcil trobar les vostres cases.

Durant aquests dies repartirem unes bústies reials a diferents llocs de la ciutat perquè hi pugueu deixar les vostres cartes. Però no patiu si no les teniu a prop, ja que els vostres familiars saben on enviar-les.

Finalment només ens queda desitjar-vos unes bones festes, plenes de salut i envoltats de la vostra família i amics. I recordeu que cal seguir fent bondat i, més que mai, la nit de Reis, a dormir aviat!

Visca els tres Reis!
Ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar

Visca els tres Reis (cançó) | Nadal

Visca els tres Reis

Visca els tres Reis de l'Orient,
que porten coses a tota la gent.

Una botifarra per a la meva mare
i un got de vi per al meu padrí.

Un tall de coca per a la meva boca
i un tros de pa per al meu germà. 


Música i lletra: Popular catalana
Arranjament: Jordi Tonietti
Extreta del CD Cançons de Nadal
per cantar tot l’any
Per gentilesa de
www.jorditonietti.com