Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

33è Concurs de pessebres | Nadal

33è Concurs de pessebres

Aquest Nadal torna el concurs de pessebres que l'Associació de pessebristes de Girona organitza cada any i que arriba a la seva 33a edició de forma renovada. Amb el suport de l'Ajuntament s'ha adaptat aquesta activitat als nous temps i la participació en el concurs serà virtual. Us convidem a reviure la tradició nadalenca més familiar i entranyable fent el pessebre i presentar-lo al concurs virtual. Enguany és també una edició molt especial perquè l’Associació de Pessebristes celebra el seu 75è aniversari, i comptem amb la col·laboració de la Junta de Confraries de Setmana Santa de Girona. 

Destinataris

Hi podran participar persones particulars i entitats o col·lectius.

Funcionament del concurs

  • Abans del 27 de desembre caldrà fer arribar fotografies del pessebre (màxim 5) a l'adreça electrònica participacio@ajgirona.cat. Aquestes imatges es publicaran en aquest web i per aquest motiu la participació implica la cessió dels drets a utilitzar-les i a publicar-les als canals digitals i analògics de l'Ajuntament de Girona, de l'Associació de Pessebristes de Girona i de la Junta de Confraries de Setmana Santa de Girona, de forma gratuïta.
  • Al correu electrònic els i les participants hauran d’indicar el seu nom i cognoms, a quina entitat o col·lectiu representen, si és el cas, i adreça postal i telèfon de contacte.
  • Un cop acabat el termini, el jurat, constituït per facultatius del pessebrisme, l'art, l'arquitectura i l'escultura, qualificarà les fotografies i categoritzarà el pessebre en popular o artístic.

Premis

  • El dia 6 de gener de 2023 es publicarà al web de l’Ajuntament la llista de premiats i premiades i el dia 9 de gener, a les 19.30 h, es lliuraran els premis a la Sala d’Actes de l'Edifici Caixafòrum Girona (edifici de la Fontana d’Or, al carrer Ciutadans, 19).
  • Cada categoria tindrà tres premis: Arcàngel d'Or, Arcàngel d'Argent i Arcàngel de Bronze i totes les persones participants tindran dret a un diploma record del 33è Concurs de Pessebres "Arcàngel de la Catedral".

Us convidem a participar-hi!