Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

34è Concurs de pessebres | Nadal

34è Concurs de pessebres

GUANYADORS 33è Concurs
Premi Arcàngel d’or de pessebres artístics: Jesús Miquel Aguilar

Aquest Nadal torna el concurs de pessebres que l'Associació de pessebristes de Girona organitza cada any i que arriba a la seva 34a edició de forma renovada. Amb el suport de l'Ajuntament s'ha adaptat aquesta activitat als nous temps i la participació en el concurs serà virtual. Us convidem a reviure la tradició nadalenca més familiar i entranyable fent el pessebre i presentar-lo al concurs virtual. Enguany és també una edició especial perquè és la 75a edició del concurs de pessebres de l’Associació. 

Destinataris

Hi podran participar persones particulars i entitats o col·lectius.

Funcionament del concurs

  • Abans del 27 de desembre caldrà fer arribar fotografies del pessebre (màxim 5) a l'adreça electrònica participacio@ajgirona.cat. Aquestes imatges es publicaran en aquest web i per aquest motiu la participació implica la cessió dels drets a utilitzar-les i a publicar-les als canals digitals i analògics de l'Ajuntament de Girona, de l'Associació de Pessebristes de Girona i de la Junta de Confraries de Setmana Santa de Girona, de forma gratuïta.
  • Al correu electrònic els i les participants hauran d’indicar el seu nom i cognoms, a quina entitat o col·lectiu representen, si és el cas, i adreça postal i telèfon de contacte.
  • Un cop acabat el termini, el jurat, constituït per facultatius del pessebrisme, l'art, l'arquitectura i l'escultura, qualificarà les fotografies i categoritzarà el pessebre en popular o artístic.

Premis

  • El dia 6 de gener de 2024 es publicarà al web de l’Ajuntament la llista de premiats i premiades i el dia 9 de gener, a les 19.30 h, es lliuraran els premis al Saló de Descans de l’Ajuntament de Girona. Per tal de recollir els diplomes i premis és obligatori que es faci de forma presencial.
  • Cada categoria tindrà tres premis: Arcàngel d'Or, Arcàngel d'Argent i Arcàngel de Bronze i totes les persones participants tindran dret a un diploma record del 34è Concurs de Pessebres "Arcàngel de la Catedral".

La recollida de premis i diplomes només es realitzarà personalment i de forma presencial el dia de l’entrega de premis, al Saló de Descans de l'Ajuntament de Girona.

A més a més, no us podeu perdre:

Del 15 de desembre al 7 de gener
Pessebre a l'entrada de l'Ajuntament de Girona.
Visitable segons l'horari d'obertura del consistori.
Inauguració del pessebre el divendres 15 de desembre, a les 18 h, acompanyats per la Mula Baba.

Del 16 de desembre al 7 de gener
38a Exposició de Pessebres a l'espai "La Carbonera" de la Pujada de Sant Feliu, de 17 a 20.30 h (el dia de Nadal tancat).
Inauguració de l'exposició: dissabte 16 de desembre, a les 19.30 h.

Us hi esperem!

Imatges dels pessebres d'aquesta edició

Podeu veure les imatges dels pessebres d'aquesta edició clicant al requadre

Imatges del 34è concurs de pessebres 2023