Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

Concurs d'Instagram #ViulaLlum 2020 | Nadal 2020

9è Concurs d'Instagram #ViulaLlum 2020

Del 14 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021

Millor Fotografia de Comerç local. Persona guanyadora: @evafrigola

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) convoca la 9a edició del Concurs d’Instagram de Nadal amb motiu de les festes nadalenques. 

Hi podrà participar tothom qui vulgui a través de la plataforma Instagram amb l’etiqueta #ViulaLlum.

Objectiu del concurs

L’objectiu del concurs és dinamitzar i promoure el Nadal i les activitats nadalenques a la ciutat; donar visibilitat als comerços i productes locals al llarg de les festes; així com fomentar la participació de la ciutadania en aquestes dates. La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies que representin el Nadal a la ciutat per tal d’il·lustrar les festes a Girona.

Calendari i terminis de participació

El concurs comença el dilluns dia 14 de desembre del 2020 a les 00.00h i acaba el dijous dia 7 de gener de 2021 a les 23.59h.

Requisits i forma de participació

 1. Entraran a concurs totes aquelles fotografies publicades al mur o feed d’Instagram amb l’etiqueta #ViulaLlum. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb el Nadal a la ciutat de Girona.
 2. Hi haurà 3 premis:
  • Millor fotografia d’ambient nadalenc
   Com ara d’enllumenat nadalenc, de mercats, o de retrats que il·lustrin l’esperit de Nadal, entre d’altres. 
  • Millor imatge de Reis
   De la Cavalcada o de qualsevol activitat o treball manual relacionats amb els Reis de l’Orient.
  • Millor imatge del comerç local
   Ja sigui dels aparadors, establiments o productes del comerç local.
  Les millors imatges seran escollides segons el criteri del jurat, i hauran de complir amb els requisits presents en aquestes bases.
 3. Per tal de poder participar en el concurs i evitar possibles problemes d’etiquetatge de les imatges és recomanable seguir el compte d’Instagram @girona_cat i mencionar-lo a la publicació participant en el concurs.
 4. La publicació s’haurà de fer des del perfil personal de les persones participants.
 5. Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran al concurs.
 6. Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). Aquelles fetes amb càmeres de fotos quedaran automàticament descartades.
 7. Podran participar en el concurs les persones majors de 14 anys. En el cas dels menors d’edat, segons l’article 14 del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el reglament de la Llei de protecció de dades de caràcter personal, s’estableix que “podrà procedir al tractament de les dades els majors de catorze anys amb autorització dels pares o tutors legals”. 
 8. No podran participar en el concurs aquelles persones que hagin participat directament o indirectament en l’elaboració i el desenvolupament del concurs, així com els seus familiars de primer grau.
 9. Tampoc podran participar en el concurs les persones que es trobin en qualsevol de les situacions previstes a l’article 71 de la Llei de contractes del sector públic.
 10. Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia.

  En el missatge se’ls informarà que disposen de set dies naturals, a comptar de l’endemà de la data d’enviament del missatge, per a contactar amb l’Oficina de Comunicació de l’Ajuntament a través de l’adreça de correu comunicacio@ajgirona.cat i comunicar la seva acceptació, o, en el seu cas la seva renúncia, al premi i, en cas d’acceptar-lo facilitar les dades necessàries per a poder emetre la resolució d’atorgament dels premis (nom, els cognoms, el número de telèfon i l’adreça postal).

  Els noms dels guanyadors també es faran públics al web i xarxes socials dels organitzadors. L’acceptació del premi implica que la persona guanyadora autoritza l'Ajuntament perquè pugui publicar el seu nom i cognoms.

  Els guanyadors hauran d’enviar la fotografia original amb la resolució més gran possible al correu comunicacio@ajgirona.cat
 11. La participació en el concurs és gratuïta.

Jurat

La valoració de les fotografies serà a càrrec d’un jurat.

El jurat està format per un representant de l’Àrea de Cultura, per un de l’Àrea de Promoció Econòmica, per un de l’Oficina de Comunicació de l’Ajuntament de Girona, i per un/a fotògraf/a i/o expert/a en fotografia de la ciutat. El/la secretari/ària del jurat serà la tècnica auxiliar de l'Oficina de Comunicació.

La decisió del jurat és definitiva, amb la única excepció prevista al punt 10 d’aquestes bases.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 20 de gener de 2021.

Categories i premis del concurs

 1.  Millor Fotografia de Comerç local
  Que serà premiada amb:
  • Un dinar en un restaurant de la ciutat, una visita guiada als comerços emblemàtics de Girona i el lloguer d’una cargobike elèctrica durant 2h per fer compres pel municipi i carregar les compres. Tot plegat per a dues persones.
  • La inclusió de la fotografia al llibret de la programació de Nadal 2021-22 de l’Ajuntament de Girona. Premi valorat en 219,40 euros
 2. Millor Imatge d’Ambient nadalenc
  Que serà premiada amb:
  • Un dinar per a quatre persones en un restaurant de la ciutat.
  • La inclusió de la fotografia al llibret de la programació de Nadal 2021-22 de l’Ajuntament de Girona. Premi valorat en 100 euros
 3. Millor Imatge de Reis
  Que serà premiada amb:
  • Un berenar en un establiment de restauració i entrades per a tres museus de la ciutat: el Museu d’Història de Girona, el Museu d’Història dels Jueus i el Museu del Cinema. Tot plegat per a 4 persones.
  • La inclusió de la fotografia al llibret de la programació de Nadal 2021-22 de l’Ajuntament de Girona. Premi valorat en 91,80 euros.