Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

Concurs: Fem el fanalet per anar a esperar els Reis | Nadal

XXVIII Concurs "Fem el fanalet per anar a esperar els Reis"

Curs 2021-2022

Per tal de fer conèixer i fomentar la tradició d'anar a esperar els Reis amb fanalet, l'Ajuntament de Girona i els Manaies de Girona, amb el patrocini d'El Corte Inglès, convoquen el concurs "Fem el fanalet per anar a esperar els Reis" que es regeix per les bases que adjuntem.

 • Podran prendre part en el concurs tots els nens i nenes del segon cicle d’Educació Infantil i 1r de primària (P3 a 1r) de les escoles de Girona.
 • La participació haurà de ser col·lectiva per als grups classe de nens i nenes de P3, P4, P5 i 1r de primària. Cada nen i nena de la classe haurà de construir el seu fanalet.
 • Les escoles que hi vulguin participar i no s’hagin inscrit s’hauran d’inscriure abans del dia 19 de novembre de 2021, enviant un correu electrònic a: caseta@ajgirona.cat
 • L’escola haurà d’enviar fotografies dels fanalets realitzats, abans de les 14h del divendres 10 de desembre de 2021. Cal enviar una fotografia d’un fanalet de cada curs participant, en horitzontal i fons blanc. El nom de l’arxiu guardat ha de donar la informació del curs i l’escola a la qual pertany. A partir del dia 13 de desembre una representació del jurat visitarà les escoles amb el patge. Aquesta visita es realitzarà sempre que les condicions sanitàries ho permetin.
 • El jurat estarà format per persones vinculades a l’Ajuntament de Girona, als Manaies de Girona, a El Corte Inglés, al món artístic i al de l’Educació.
 • Els premis s’atorgaran segons les següents categories:
  Categoria A: P3, P4 d’Educació Infantil
  Categoria B: P5 d’Educació Infantil i 1r d’Educació Primària
 • El lliurament de premis tindrà lloc el divendres 17 de desembre de 2021 a les 10h al Pavelló Municipal de Palau.

Termini de presentació de sol·licituds de participació

Les escoles que hi vulguin participar cal que s'inscriguin a La Caseta Serveis abans del dia 19 de novembre de 2021. 

Més informació

Per a més informació, els centres participants es poden posar en contacte amb La Caseta per mail (caseta@ajgirona.cat) o per telèfon (972 221 866).