Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

Concurs: Fem el fanalet per anar a esperar els Reis | Nadal

XXVI Concurs "Fem el fanalet per anar a esperar els Reis"

Curs 2019-2020

Per tal de fer conèixer i fomentar la tradició d'’anar a esperar els Reis amb fanalet, l'Ajuntament de Girona i els Manaies de Girona, amb el patrocini d'Hipercor, convoquen el concurs "“Fem el fanalet per anar a esperar els Reis"” que es regeix per les bases que adjuntem.

  • El concurs s'adreça als alumnes de 2n cicle d'educació infantil i 1r d'educació primària dels centres educatius de Girona ciutat.
  • Les escoles que hi vulguin participar i no s’hagin inscrit s’hauran d’inscriure abans del dia 22 de novembre de 2019, enviant un correu electrònic a: caseta@ajgirona.cat.
  • Els grups classe participants han de tenir finalitzats els fanalets el dia 9 de desembre de 2019. A partir d’aquest dia passarà el jurat seleccionador pels diferents centres on hi hagi grups que hagin fet la inscripció.
  • La festa de lliurament de premis tindrà lloc el divendres 13 de desembre de 2019, a les 10 h, al Pavelló Municipal de Palau.

Termini de presentació de sol·licituds de participació

Les escoles que hi vulguin participar cal que s'inscriguin a La Caseta Serveis abans del dia 22 de novembre de 2019. 

Els fanalets guanyadors es podran veure exposats a l'entrada de l'Ajuntament del 18 de desembre de 2019 al 7 de gener de 2020.

Més informació

Per a més informació, els centres participants es poden posar en contacte amb La Caseta per mail (caseta@ajgirona.cat) o per telèfon (972 221 866).