Header: Defensora de la Ciutadania

Defensora de la Ciutadania

Ruta de navegació

Recomanacions (títol) | Defensora de la ciutadania

Recomanacions

En l’exercici de les seves funcions d’estudi i tramitació d’una queixa, el Defensor o Defensora de la Ciutadania pot formular a les autoritats i al personal de l’Ajuntament, les recomanacions, els suggeriments i els recordatoris adients, si bé no pot modificar ni anul·lar resolucions o actes administratius. Igualment, el Defensor o Defensora de la Ciutadania pot proposar fórmules de conciliació o acord als interessats.

Recomanacions a instància del ciutadà/ana (títol) | Defensora de la Ciutadania

A instància del ciutadà/ana

Publicador de continguts

Queixa pel mal estat del carrer Mare de Déu de Núria que està sense urbanitzar i ple d'herbes
2023/DCG/339 - Recomanació PENDENT

La senyora MCS, presenta una queixa per l’estat del carrer Mare de Déu de Núria, que està sense urbanitzar, no té voreres i està ple d’herbes. 

La senyora MCS també té el problema que els vehicles estacionen en aquest carrer, sense tenir places senyalitzades, i ho fan tocant la paret de casa seva.  

Es va demanar un control policial i mentre la Policia, quan pot hi actua els vehicles no hi estacionen, però a la que no es fan controls, tornen a estacionar. 

Atès que  es tracta d’un vial públic que forma part de la xarxa de vials del municipi i atès la manca d’urbanització del carrer, manca de voreres i senyalització, i en exercici de les seves competències sobre l’espai públic i atenent el Dret a una ciutat accessible i també al Dret a un urbanisme harmoniós i sostenible, contemplats en la Carta de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat, formulo la següent:

RECOMANACIÓ


Que l’Ajuntament en exercici de les seves competències sobre els vials públics de la nostra ciutat, procedeixi a solucionar els problemes d’accessibilitat existents al carrer Mare de Déu de Núria, urbanitzant adequadament, amb voreres i amb la senyalització que correspongui, per tal que els vehicles no hi estacionin indegudament impedint el pas i circulació d’altres vehicles. 

Que s’adoptin les mesures legals pertinents per donar viabilitat a tal resolució, sigui per mitjà de la revocació o de la rectificació d’errors d’acord amb l’article 106 i 109 de la Llei 39/2015.

Aquesta recomanació pretén garantir l’aplicació proporcional i objectiva de les normes i el dret a la defensa de la ciutadania.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 111 resultats.