Header: Cultura

Cultura

Menú de navegació

Cicle A prop 2022 | Cultura

Cicle A prop 2022

Del 7 de setembre al 17 de novembre

26 propostes d’artistes, en 12 equipaments municipals de 7 barris

El cicle A prop és una programació cultural de petit format i de proximitat que vol mostrar les propostes dels creadors emergents de les comarques gironines. L’A prop arriba a diferents barris de la ciutat de Girona de la mà dels centres cívics, biblioteques municipals i l’Estació Espai Jove per apropar cultura i ciutadania.

El cicle va néixer l'any 2020 com a prova pilot en el marc del PECT d’ Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial.

Dels 26 projectes seleccionats, 15 seran propostes musicals, 9 seran espectacles d’arts escèniques, que combinaran dansa, teatre, circ i propostes familiars, i 2 propostes seran d’arts visuals.

Totes les activitats previstes són gratuïtes, i es faran en 12 equipaments municipals de 7 barris diferents de Girona: al Centre Cívic Onyar, al Centre Cívic Ter, al Centre Cívic Sant Narcís, al Centre Cívic Pont Major, al Centre Cívic Pla de Palau, al Centre Cívic Santa Eugènia, a l’Espai Cívic de Can Gibert del Pla, a la Biblioteca Antònia Adroher, a la Biblioteca Just M. Casero, a la Biblioteca Ernest Lluch, a la Biblioteca Salvador Allende, i a L’Estació Espai Jove.

De cara al proper any, l’esdeveniment recuperarà el seu calendari habitual al voltant de la primavera i l’estiu. En aquest sentit, es preveu que al llarg de la tardor, coincidint amb la programació d’enguany, s’obri la convocatòria per participar en l’edició 2023 de la iniciativa.

Agenda Tota | A prop | Cultura

Programa 2022

 

Logos (amb el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Aquest projecte compta amb el suport del PECT Indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Logo Estrella Damm

Patrocinador:
  • Estrella Damm
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.