Header: Cultura

Cultura

Menú de navegació

Cicle A prop 2022 | Cultura

Cicle A prop 2022

Del 7 de setembre al 17 de novembre

26 propostes d’artistes, en 12 equipaments municipals de 7 barris

El cicle A prop és una programació cultural de petit format i de proximitat que vol mostrar les propostes dels creadors emergents de les comarques gironines. L’A prop arriba a diferents barris de la ciutat de Girona de la mà dels centres cívics, biblioteques municipals i l’Estació Espai Jove per apropar cultura i ciutadania.

El cicle va néixer l'any 2020 com a prova pilot en el marc del PECT d’ Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial.

Dels 26 projectes seleccionats, 15 seran propostes musicals, 9 seran espectacles d’arts escèniques, que combinaran dansa, teatre, circ i propostes familiars, i 2 propostes seran d’arts visuals.

Totes les activitats previstes són gratuïtes, i es faran en 12 equipaments municipals de 7 barris diferents de Girona: al Centre Cívic Onyar, al Centre Cívic Ter, al Centre Cívic Sant Narcís, al Centre Cívic Pont Major, al Centre Cívic Pla de Palau, al Centre Cívic Santa Eugènia, a l’Espai Cívic de Can Gibert del Pla, a la Biblioteca Antònia Adroher, a la Biblioteca Just M. Casero, a la Biblioteca Ernest Lluch, a la Biblioteca Salvador Allende, i a L’Estació Espai Jove.

De cara al proper any, l’esdeveniment recuperarà el seu calendari habitual al voltant de la primavera i l’estiu. En aquest sentit, es preveu que al llarg de la tardor, coincidint amb la programació d’enguany, s’obri la convocatòria per participar en l’edició 2023 de la iniciativa.

Logos (amb el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Aquest projecte compta amb el suport del PECT Indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Logo Estrella Damm

Patrocinat per:
  • Estrella Damm
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.