Header: Cultura

Cultura

Menú de navegació

Cicle A prop 2021 | Cultura

Cicle A prop 2021

Del 17 d’abril al 16 de juliol

28 propostes artístiques a 14 equipaments de 7 barris
Música, teatre, dansa, circ, mapping i arts visuals

El cicle A prop és una programació cultural de petit format i de proximitat que vol mostrar les propostes dels creadors emergents de les comarques gironines. L’A prop arriba a diferents barris de la ciutat de Girona de la mà dels centres cívics, biblioteques municipals i Espais Joves per apropar cultura i ciutadania. 

El cicle va néixer l’any passat com a prova pilot en el marc del PECT d’ Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial.

La segona edició està formada per 28 propostes que donen a conèixer els projectes del talent emergent de les comarques gironines. La programació es portarà a terme del 17 d’abril al 16 de juliol, i inclou propostes de diferents àmbits artístics (arts escèniques, música, arts visuals i pluridisciplinars). 

Tindran lloc en 14 equipaments municipals de 7 barris diferents: Centre Cívic Onyar, Centre Cívic Ter, Centre Cívic Sant Narcís, Centre Cívic Pont Major, Centre Cívic Pla de Palau, Biblioteca Antònia Adroher, Biblioteca Just M. Casero, Biblioteca Ernest Lluch, Biblioteca Salvador Allende, Centre Cívic Santa Eugènia,  La Marfà, Espai Cívic Can Gibert,  L’Estació Espai Jove, i Güell. Espai Jove.

Totes les activitats són gratuïtes, l’aforament serà limitat i caldrà inscripció prèvia en bona part de les activitats.

Presentació de la programació el dilluns 12 d’abril, a les 11 h, a la Sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona.

Logos (amb el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Aquest projecte compta amb el suport del PECT Indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Logo Estrella Damm

Patrocinat per:
  • Estrella Damm
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.