Header: Cultura

Cultura

Menú de navegació

Cicle A prop 2024 | Cultura

Cicle A prop 2024

L'A Prop 2024 tindrà lloc entre els mesos d'abril i juny de 2024

Tens una proposta artística i ets de comarques gironines?
Volem conèixer projectes de creadors i creadores gironines en l’àmbit de la música, arts escèniques, arts visuals, pluridisciplinàries i multimèdia.

El cicle A prop és una programació cultural de petit format que porta als barris de la ciutat de Girona propostes artístiques de creadores i creadors emergents de les comarques gironines. Els centres cívics, biblioteques municipals i espais joves, es converteixen en l’aparador de les propostes més fresques i de proximitat. El cicle té la voluntat d’oferir un aparador als creadors emergents, proposant una programació en diversos espais de proximitat de la ciutat de Girona, per tal d’apropar la cultura als diversos barris de la ciutat i donar així un impuls a la visibilitat de projectes d’artistes amb poc recorregut professional.

Les propostes rebudes seran avaluades per una comissió de tècnics municipals que en farà una selecció tenint en compte criteris artístics, adequació tècnica als equipaments i característiques dels espais on es mostraran. 

Convocatòria de participació

Podeu presentar els projectes artístics del 25 de setembre al 22 d’octubre de 2023 omplint el formulari que trobareu en aquesta pàgina.

Agenda Tota | A prop | Cultura

Programa 2024

 

Logos (amb el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Aquest projecte compta amb el suport del PECT Indústries culturals i creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Logo Estrella Damm

Patrocinador:
  • Estrella Damm
 

Text subvenció peu pàgina | PECT ICC

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.