Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona FM participa en la iniciativa solidària “El Dia R” per recollir llet per al Banc dels Aliments

La jornada vol unir solidaritat i ràdio local en directe, coincidint amb el centenari de la ràdio. Hi participaran emissores locals del país, sota el paraigua de La Xarxa.

Imatge de www.bancdelsaliments.org

L’emissora de ràdio municipal Girona FM participa demà divendres, dia 17 de maig, en la iniciativa solidària “El Dia R”, que uneix les ràdios locals i el Banc dels Aliments amb l’objectiu de recollir el màxim de litres de llet possibles per distribuir-los després entre famílies en situació de pobresa. Hi participaran una cinquantena d’emissores locals de tota Catalunya, sota el paraigua de La Xarxa, amb una programació de 12 hores en directe de ràdio al carrer. 

Per això, Girona FM portarà demà l’estudi a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba, des d’on s’emetrà la programació matinal diària habitual, amb una edició especial del magazín “Els 4 Rius” amb Temps de Flors com a protagonista i entrevistes a dissenyadors/ores d’espais i representants d’entitats i associacions veïnals de barris on hi ha muntatges. Posteriorment, s’anirà alternant la programació pròpia amb les connexions amb el programa solidari especial “El Dia R”. 

Durant el matí, qui vulgui podrà portar brics de llet a l’espai que l’emissora tindrà a la plaça, al costat del Mercat del Lleó, i durant el migdia es podrà fer també al local de l’emissora local, al número 15 del carrer de Jaume Balmes. 

Més informació
Tornar