Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona presidirà la Comissió de Migracions i Desenvolupament del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

La regidora Amy Sabaly serà la responsable política d’aquest òrgan i la referent política de l’àrea d’Àfrica, Mediterrània i Àsia de l’entitat

La regidora de Cooperació i Igualtat i Justícia Social de l’Ajuntament de Girona, Amy Sabaly, presidirà la Comissió de Migracions i Desenvolupament del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i serà la referent política de l’àrea d’Àfrica, Mediterrània i Àsia del Fons.

És un orgull i una responsabilitat, alhora, poder assumir aquesta tasca. Els municipis tenim molt a dir-hi en matèria de Cooperació i com a Ajuntament de Girona en volem ser punta de llança”, ha remarcat la regidora Amy Sabaly.

La Comissió té com a objectiu augmentar l’eficàcia de l’ajut de la cooperació municipalista catalana i promoure i millorar la cohesió social als municipis catalans, així com treballar la circularitat positiva entre migracions i desenvolupament a través dels col·lectius de persones migrades. 

Forma part del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que és una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes (diputacions, consells comarcals i mancomunitats), que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de cooperació al desenvolupament i de solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits.

Tornar