Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Es necessiten persones voluntàries per l'acollida d’infants del Sàhara Occidental amb diversitat funcional durant l’estiu a la ciutat de Girona

L’Associació Catalana d’amics del Poble Saharaui de Girona busca voluntaris per al projecte WaniBik de Girona. Teniu temps fins al 30 de juny per apuntar-vos-hi.

L’Associació Catalana d’amics del Poble Saharaui de Girona busca voluntaris per al projecte WaniBik de Girona, que consisteix en l'acollida d’infants del Sàhara Occidental amb diversitat funcional durant l’estiu a la ciutat de Girona. Durant els mesos de juliol i agost es duu a terme el campament a l’escola Especial de Palau de Girona amb 8 infants del Sàhara, 1 monitora Sahrauí, 8 persones voluntàries i 2 coordinadores cada setmana. És un campament de convivència les 24 h, així que les persones voluntàries s’encarregaran de la llar (menjar, neteja, rentadores, etc.). Durant el dia a dia es faran activitats majoritàriament fora de la casa (piscina, parcs, sortides a la platja o a la muntanya, etc.).

Hi haurà 8 torns de voluntaris, d'una setmana cada un, de dilluns a divendres. L’entrada es farà el dilluns a les 12 h i el divendres se sortirà al voltant de les 15 h. Cada persona voluntària podrà escollir 1 o 2 torns durant els dos mesos d’estiu. També hi ha opció d’inscripció per dies. Per a poder formar part del projecte s’ha de ser major d’edat, disposar del certificat negatiu de delictes sexuals i col·laborar amb l’associació amb 20 € (per tal d’assumir costos d’assegurança i menjar).

Hi pots contactar a través del correu electrònic psva.atart@grupatra.org o bé per telèfon al 603 039 116.

Més informació
Tornar