Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria de subvencions de cooperació internacional i sensibilització

L’Ajuntament de Girona atorgarà 170.000 euros a projectes de cooperació pel desenvolupament en l’àmbit internacional i educació pel desenvolupament i sensibilització que fomentin la solidaritat i els drets humans a la nostra ciutat.

L’Ajuntament de Girona, a través de la Unitat de Cooperació, destina, un any més, 170.000 euros per a projectes que fomentin la millora de les condicions de vida a països empobrits i el foment dels drets humans o la cultura de la pau a la ciutat de Girona. Aquest import es dividirà en 130.000 euros per a la convocatòria d’entitats que treballen a països del sud global i 40.000 euros per a entitats que treballen valors com la solidaritat o els drets humans a la ciutat de Girona.

La convocatòria de presentació de sol·licituds comença avui, dijous 27 d’abril, i es tancarà el dia 25 de maig. Per tal d’acompanyar a les entitats durant el procés de tramitació d’aquestes dues línies de subvenció, el personal tècnic de la Unitat de Cooperació ha convocat un taller obert per a totes aquelles entitats que vulguin presentar propostes a la convocatòria 2023. El taller serà el dimecres 3 de maig, a les 18h, a la Sala Núria Terés, de l’Espai de Solidaritat (carrer del Mestre Francesc Civil, 3). 

Podeu consultar-ne més informació a la pàgina web www.girona.cat/cooperacio

Bases i convocatòria
Tornar