Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre una nova edició del Concurs de Fotografia Solidària

El termini per a la presentació de propostes serà del 28 d’agost al 18 de setembre.

Un nou assassinat", d'en Víctor Cabo Baró, és la fotografia guanyadora del Concurs de Fotografia Solidària 2022, organitzat per la Unitat de Cooperació de l’Ajuntament de Girona.

L’Ajuntament de Girona, a través de la Unitat de Cooperació, ha impulsat un any més la convocatòria d’un concurs de fotografia solidària. L’objectiu de la proposta és donar a conèixer la situació i les condicions de vida de la població de països empobrits de diferents parts del món i fer-les visibles a través de la fotografia, per tal de sensibilitzar i crear consciència crítica entre la ciutadania gironina.

El termini per a la presentació de les propostes començarà el dia 28 d’agost i finalitzarà el dia 18 de setembre. El tema de la fotografia haurà de visibilitzar aspectes directament relacionats amb els drets humans, la cooperació internacional, l’educació pel desenvolupament i la justícia global, i haurà de ser fet, preferentment, durant aquest mateix any.

La fotografia guanyadora s’utilitzarà per a la difusió de la convocatòria del 2024 de subvencions per a projectes de cooperació internacional i d’educació per al desenvolupament que organitza l’Ajuntament de Girona.

Podeu consultar-ne més informació al web del Concurs de fotografia solidària.

Tornar