Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

A l'exposició "Jo de gran", de l'entitat gironina NouSol, mostra el treball que realitzen amb menors sense sostre de la ciutat burkinesa de Bobo-Dioulasso

L'exposició, organitzada per NouSol i el Programa d'Inserció Lagoral (PIL), es podrà visitar a PIL Riu Ter, al carrer del Migdia, 146

L'entitat gironina NouSol, una de les ONG locals que va rebre finançament de la Unitat de Cooperació pel seu projecte de cooperació internacional a Burkina Faso, ens convida a visitar l'exposició "Jo de gran", on es pot veure el treball que realitzen amb menors sense sostre de la ciutat burkinesa de Bobo-Dioulasso.

Aquesta entitat és una de les ONG locals que va rebre finançament de la Unitat de Cooperació pel seu projecte de cooperació internacional a Burkina Faso.

A través d'imatges inèdites fetes per infants i joves sense sostre que amb una càmera de carret han retratat el seu paisatge quotidià. L'exposició Bobo-Dioulasso neix el 2018 de la mà del director de l'ONG saltenca NouSol i foto-documentalista, Joel López, i més tard s'hi va afegir la periodista gironina, Èlia Borràs, que ha donat forma i text al treball tant de López com dels infants burkinesos que han participat de tot el procés.

El PIL Riu Ter, ubicat a Girona, atén a 32 joves i disposa d'un equip de 13 professionals format per educadors/es socials, sociolaborals, formadores, prospector/a, administració i direcció. Ara, també volen consolidar-se com un espai cultural de referència on s'hi facin exposicions.

Tornar