Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Centre Cultural la Mercè acollirà el concert “Música per la Pau” en benefici de les persones refugiades d’Ucraïna

Serà el 23 d’abril i comptarà amb l’actuació d’UnióGironaMúsics, una formació creada específicament per a aquesta ocasió.

El dissabte 23 d’abril, a les vuit del vespre, el Centre Cultural la Mercè acollirà el concert solidari “Música per la Pau”, en benefici de les persones refugiades d’Ucraïna, amb el grup UnióGironaMúsics. La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Girona i la Plataforma Girona Acull, vol mobilitzar recursos davant la situació d’emergència humanitària derivada de la guerra.

La UnióGironaMúsics és una formació creada específicament per a aquesta ocasió i compta amb músics, instrumentistes i cantants residents al nostre país i nascuts a Ucraïna, Rússia, Bielorússia i Espanya. Concretament, la banda està formada per les següents persones: Zoriana Semchenko (flauta travessera), Anna Balvak (piano), Alena Tikhmanovich (violoncel), Rimma Khismatullina (contralt) i Xavier Mendoza (baríton). El grup interpretarà un repertori que inclou música clàssica i també temes populars.

L’import íntegre de les entrades, que tenen un preu de 10 euros i es poden comprar en el següent enllaç, es destinarà a projectes per atendre refugiats i refugiades de la guerra d'Ucraïna i contribuir, així, a millorar les seves condicions de vida.

Tornar