Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Patronat Call de Girona acull dissabte un concert solidari per Ucraïna

L’Ajuntament col·labora amb Unlock Art, Mozaika i Toldot Barcelona en l’organització l’espectacle “Cultura per la pau”, que tindrà lloc aquest dissabte, dia 2 d’abril, a les 12 h, al pati del Centre Bonastruc ça Porta.

El Patronat Call de Girona acollirà aquest dissabte un concert en solidaritat amb el poble ucraïnès. L’activitat tindrà lloc en directe, a les 12 h, al pati del Centre Bonastruc ça Porta de Girona, al Museu d'Història dels Jueus. L’Ajuntament de Girona col·labora amb Unlock Art, Mozaika i Toldot Barcelona en l’organització de l’espectacle, que porta per títol “Cultura per la pau”.

L’objectiu de l’activitat és contribuir a la recaptació de fons per ajudar el poble ucraïnès en aquests moments d'extrema dificultat. A través de l'art i la cultura es busca despertar les ànimes i unir les persones contra la violència i la guerra.

Estem contents que el Patronat Call de Girona aculli aquest concert solidari per totes les víctimes de la guerra a Ucraïna. Cal respectar el dret internacional i apostar per la resolució pacífica i democràtica del conflicte. Des de Girona volem mostrar tot el nostre suport a aquest esdeveniment solidari i reivindicatiu. És imprescindible el retorn a la via diplomàtica”, ha destacat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats. 

El programa inclou interpretacions d’obres d’autores i autors ucraïnesos dels segles XIX i XX, com Mykola Lysenko, Myroslav Skoryk, Nina Andriievska i Mykola Zherbin, mitjançant diferents instruments (la veu, el violoncel, el clarinet, la flauta i els teclats). Abans d’iniciar el concert, s’oferirà a totes les persones assistents un tastet de cuina jueva, gentilesa de Toldot Barcelona.

El 80% dels ingressos provinents de les entrades s'enviarà a les persones voluntàries a Ucraïna que estan comprant i lliurant activament aliments i medicines a la població ucraïnesa. La resta s'utilitzarà per cobrir les despeses de l'activitat. Qui no pugui assistir presencialment al concert pot realitzar igualment una col·laboració econòmica comprant un tiquet simbòlic.

Comprar entrades
Tornar