Header: Cooperació

Cooperació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un miler d’escolars de secundària de Girona i comarques participaran en la 14a edició de la Cantata per la Pau

Les sessions obertes al públic seran demà dissabte, les 17 h i a les 20 h, i diumenge, a les 18 h, al Teatre Municipal de la ciutat

Imatge de l'espectacle

Un total de 1.080 nois i noies de 33 instituts de secundària de les comarques gironines participaran en la catorzena edició de la Cantata per la Pau, que aquest any s’emmarca dins el projecte UAP! 22: un nou món. En aquesta iniciativa solidària s’hi han implicat també fins a 43 professors i professores durant les 8 sessions destinades als instituts, per on passaran prop de 2.900 alumnes assistents. El Teatre Municipal de Girona acollirà demà dissabte (17 h i 20 h) i diumenge a la tarda (18 h) les sessions obertes al públic de la Cantata. La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Girona, el col·lectiu de professorat del Grup de Treball Musical de Secundària de Girona i l’Associació UAP eduquem per la pau.

El guió de l’espectacle segueix la trama dels darrers anys. Després de la gran tempesta de la UAP 21, i de la inundació dels búnquers, els seus habitants van iniciar una llarga travessia pels mars dins una ampolla. Un any navegant, arrossegats pels corrents marítims, ha portat els nàufrags a una illa. Com s'organitzaran per conviure segons els seus hàbits i coneixements? Seran respectuosos amb els animals i les plantes? Què i com s'organitzaran? Es tracta d’un espectacle musicoteatral en què, durant tot un trimestre, l’alumnat i professorat participants han estat treballant el tema del respecte al medi ambient.

Dels 33 instituts de secundària que hi participen, 7 són de la ciutat de Girona: l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà, l’Institut de Santa Eugènia, l’Institut Santiago Sobrequés i Vidal, l’Institut Ermessenda, l’Institut Montilivi, el Col·legi La Salle i l’Escola Vedruna.

Podeu consultar més informació a www.uapgirona.cat

Tornar