Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Subscripció als butlletins de l'Ajuntament de Girona | Oficina de Comunicació

Subscripció als butlletins de l'Ajuntament de Girona

En aquesta pàgina trobareu els enllaços als diferents formularis de subscripció als butlletins electrònics dels serveis municipals, segons la temàtica que us interessi. Podeu cancel·lar la subscripció sempre que vulgueu des dels missatges que rebeu periòdicament amb el butlletí.

Un cop hàgiu enviat el formulari rebreu un missatge automatitzat per cada subscripció, el qual contindrà un enllaç de confirmació. La subscripció no es farà efectiva fins que no cliqueu l'enllaç.

Temàtica general

Butlletí informatiu de l'Oficina de Comunicació
PERIODICITAT SETMANAL (dijous)
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Conté les principals notícies publicades al web la darrera setmana, així com la previsió dels actes d'agenda més destacats. Aquest servei s'ha creat per tal de facilitar l'accés de la població a la informació més destacada del consistori i de la ciutat.

Centres Cívics

Xarxa de Centre Cívics
PERIODICITAT MENSUAL / PERIODICITAT VARIABLE
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Conté informació dels cursos, tallers, exposicions i d'altres activitats que organitzen els centres cívics.

Cultura

Butlletins d’informació cultural
PERIODICITAT VARIABLE SEGONS ÀMBIT
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Bulletins d’informació cultural, classificats per àmbit: arts escèniques; música; activitats musicals; arts escèniques; arts visuals; audiovisuals; lectura, ciència i humanitats; patrimoni i museus; i infantils i familiars.

Butlletí de l'Oficina de Foment de les Arts
PERIODICITAT VARIABLE
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Conté notícies, serveis i recursos del sector cultural i creatiu, així com informacions sobre l’estat i evolució del PECT ICC.

Esports

Servei Municipal d'Esports
ENVIAMENT PUNTUAL
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Conté informació dels esdeveniments esportius més rellevants i de les activitats organitzades pel SME.

Habitatge

Oficina Municipal d'Habitatge
ENVIAMENT TRIMESTRAL
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Aquest butlletí conté informació i novetats de l'Oficina Municipal d'Habitatge

Joventut

Espais Joves
PERIODICITAT QUINZENAL
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Conté les principals notícies i activitats que organitzen L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove.

Mobilitat

Projecte School Chance
ENVIAMENT PUNTUAL
El butlletí del projecte europeu School Chance troba maneres innovadores per fomentar la mobilitat sostenible i autònoma d’escoles. Per subscrivir-vos, modificar dades o donar-vos de baixa, heu d'enviar un correu electrònic a schoolchance@ajgirona.cat

Promoció Econòmica

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)
PERIODICITAT SETMANAL
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Conté la previsió dels actes d'agenda més destacats que organitza el Servei Municipal d'Ocupació (SMO). Aquest servei s'ha creat per facilitar l'accés als cursos i tallers de formació per l'ocupació.

Laboratori Social d'Innovació. (Girona emprèn)
PERIODICITAT TRIMESTRAL
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Conté informació de recursos, iniciatives i activitats relacionades amb la tecnologia, la innovació oberta i la cocreació del Laboratori Social d'Innovació.

Xarxa Gironina per a la Reforma Horària
PERIODICITAT TRIMESTRAL
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Aquest butlletí informarà de les novetats de la reforma horària i de les noves adhesions per aconseguir una millor gestió del temps.

Butlletí de Turisme en català
PERIODICITAT MENSUAL
Cliqueu aquí per gestionar la subscripció. Conté notícies i novetats de productes turístics de la ciutat de Girona així com l?agenda més destacada, i els motius per visitar Girona cada mes.

Avís legal - Div peu web | General del web municipal