Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Beca dels Premis Carles Rahola 2022-2023

Beca dels Premis Carles Rahola 2022-2023

Pendent de convocatòria Termini obert Resolució Convocatòria tancada
L’Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, convoca la 8a edició de la Beca dels Premis Carles Rahola. Aquesta beca, que tindrà caràcter anual, té com a objectiu fomentar la recerca i promoure la investigació sobre la comunicació local i comarcal i la història del periodisme en l'àmbit de les comarques gironines, d’acord amb les següents bases.

Noves bases reguladores.
Pròximament, es publicarà la convocatòria on s'establirà el termini de presentació de sol·licituds.

Bases i convocatòria

Objecte

L’Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, convoca la Beca dels Premis Carles Rahola. Aquesta beca, que tindrà caràcter anual, té com a objectiu fomentar la recerca i promoure la investigació sobre la comunicació local i comarcal i la història del periodisme en l'àmbit de les comarques gironines.

L’abast de la recerca podrà superar els límits estrictes de les comarques gironines quan el projecte ho requereixi i es justifiqui convenientment.

Els treballs s’han de presentar en llengua catalana.

Destinataris, requisits mínims i acreditació

La beca s’atorgarà de manera anual al millor projecte inèdit de recerca en l’àmbit de la història del periodisme a les comarques gironines o d'assaig sobre la comunicació local i comarcal, tant de mitjans escrits com audiovisuals i digitals, de les comarques gironines.

S'adreça a periodistes i a estudiants universitaris/àries en el marc del projecte final de grau o màster que estiguin cursant. 

Els sol·licitants de la beca hauran de complir i efectuar l’acreditació dels requisits indicats.

Dotació de les beques

La dotació total de la beca serà de 3.000 euros cada any. 

Bases en català
Bases en castellà
Bases reguladores al BOP núm. 166 del 31/08/2022
Web dels Premis Carles Rahola