Header: Centre Jove de Salut

Centre Jove de Salut

Ruta de navegació

Consultes en línia | Centre Jove de Salut

Consultes en línia

Benvingut/da al servei de consulta en línia del Centre Jove de Salut.

Recorda que aquest servei és per a joves de fins a 25 anys, i és gratuït, anònim i confidencial.

Si vols fer una consulta en línia, omple el formulari que trobaràs en aquesta pàgina i rebràs la teva resposta personalitzada en un termini aproximat de 72 hores. Les consultes fetes els divendres es contestaran a partir de dilluns de la setmana següent.

Si creus que la teva consulta és urgent o vols obtenir una resposta més ràpidament, pots dirigir-te al centre o trucar-hi:

CENTRE JOVE DE SALUT
Plaça de Sant Pere, 11
17007 - GIRONA
Telèfon: 972 204 212
centrejovedesalut@ajgirona.cat
Bus: Línia 1

Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 14 h

Tancat per vacances d'estiu:
Del 2 al 13 d'agost de 2021
 

 

Proxy Portlet

Consulta en línia PROFESSIONALS

Sovint com a professionals tenim dubtes amb relació a la nostra tasca del dia a dia, als quals no sabem donar resposta. Aquest espai pretén dotar-vos d'eines per orientar la vostra tasca professional envers la salut jove, així com obrir un canal de comunicació on poder trobar respostes a situacions que us inquietin.

Des del Centre Jove de Salut oferim assessoraments professionals personalitzats en temes de salut: sexualitat, addiccions, benestar emocional, etc. Els camps marcats amb són obligatoris:

Formulari de consulta

On treballes?

Àmbit laboral?

Tema de la consulta?

Avís legal

La consulta realitzada a través d'aquest formulari suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la seva resolució. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant l'adreça electrònica del Centre Jove de Salut centrejovedesalut@ajgirona.cat o amb una sol·licitud presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona.Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.