Header: Centre Jove de Salut

Centre Jove de Salut

Ruta de navegació

Consultes en línia | Centre Jove de Salut

Consultes en línia

Benvingut/da al servei de consulta en línia del Centre Jove de Salut.

Recorda que aquest servei és per a joves de fins a 25 anys, i és gratuït, anònim i confidencial.

Si vols fer una consulta en línia, omple el formulari que trobaràs en aquesta pàgina i rebràs la teva resposta personalitzada en un termini aproximat de 72 hores. Les consultes fetes els divendres es contestaran a partir de dilluns de la setmana següent.

Si creus que la teva consulta és urgent o vols obtenir una resposta més ràpidament, pots dirigir-te al centre o trucar-hi:

CENTRE JOVE DE SALUT
Plaça de Sant Pere, 11
17007 - GIRONA
Telèfon: 972 204 212
centrejovedesalut@ajgirona.cat
Bus: Línia 1

Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 14 h

Tancat per vacances d'estiu:
Del 2 al 13 d'agost de 2021
 

 

Proxy Portlet

Consulta en línia FAMÍLIES

Fes servir aquest formulari per fer qualsevol consulta relacionada amb la salut del teu fill o filla: relacions familiars, conductes de risc (consums, trastorns de la conducta alimentària, conducta agressiva, relacions sexuals, xarxes socials, etc.), problemes escolars (baix rendiment acadèmic, relacions conflictives amb els companys, bullying, etc.), sexoafectivitat, etc.

Per poder-te contestar és imprescindible que omplis tots els camps. Si et plau, assegura't que has escrit l'adreça de correu electrònic correctament. Els camps marcats amb són obligatoris:

Formulari de consulta

Edat del fill o filla

On vius?

Tema de la consulta?

Avís legal

La consulta realitzada a través d'aquest formulari suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la seva resolució. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant l'adreça electrònica del Centre Jove de Salut centrejovedesalut@ajgirona.cat o amb una sol·licitud presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona.Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.