Header: La Mercè

La Mercè

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’alcalde de Girona rep l’ambaixador del Japó

La trobada entre Lluc Salellas i Vilar i Takahiro Nakamae ha tingut lloc aquesta tarda a La Mercè, on les dues autoritats han aprofitat per visitar l’exposició “Acashodo”

Fotografia de la visita d'avui

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, ha rebut aquesta tarda a Girona l’ambaixador del Japó a Espanya, Takahiro Nakamae És la primera vegada que el diplomàtic nipó es troba de visita institucional a la capital gironina. A la trobada hi ha assistit també el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Quim Ayats Bartrina. 

La reunió ha tingut lloc aquesta tarda al Centre Cultural La Mercè, on Salellas, Nakamae i Ayats han aprofitat per visitar l’exposició “Acashodo”. La mostra busca acostar la cultura cal·ligràfica japonesa als gironins i gironines. 

“Acashodo” és una exposició col·lectiva que mostra un recorregut visual per algunes obres dels seus fundadors. L’esdeveniment enceta la col·laboració entre l’Associació Catalana de Cal·ligrafia Japonesa (ACASHODO) i l’Escola Municipal d’Art de Girona, i compta amb la complicitat de la directora de Nipponia Idiomes i presidenta de la Xarxa d’Ex-becaris del Govern del Japó a Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears, Carme Feliu. 

Tornar