Header: Activitats econòmiques

Activitats econòmiques

Bàner: Cita prèvia

Urbanisme

Regidoria d'Urbanisme i Activitats

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 2a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 047

A/e:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Web:
www.girona.cat/urbanisme

Ruta de navegació

Avís nova Regulació dels habitatges d’ús turístic | Activitats econòmiques

AVÍS! - Regulació dels habitatges d’ús turístic, llars compartides i apartaments turístics de Girona

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona, en la sessió d’11 d’octubre de 2023, va adoptar, l’acord d’aprovar definitivament la Modificació Puntual del PGOU número 82, per la regulació dels habitatges d’ús turístic, de Girona, promogut i tramès per l’Ajuntament de Girona.

Habitatges d'ús turístic i llars compartides | Activitats

Establiments turístics

Per realitzar qualsevol tramitació (inici de l’activitat, modificació, canvi de titularitat o la baixa) d’establiments turístics com són, els habitatges d’ús turístic (HUTs), llars compartides, apartaments turístics, hotels i hostals, càmpings i turisme rural, els professionals i empreses titulars ho han de sol·licitar a través de Canal Empresa amb el tràmit corresponent, no us heu de dirigir ni presencialment ni telemàticament a l’Ajuntament per a presentar aquest tràmit. 

Canal empresa

A les fitxes de tràmit trobareu la informació dels requisits i documents que s’han d’enviar segons el cas i el tipus d’allotjament. Aquesta habilitació només es tramita electrònicament i el titular haurà de disposar de certificat digital de persona física o jurídica, segons el cas.

Un cop l’Ajuntament hagi fet les comprovacions corresponents, enviarem directament les dades de l’habilitació a la Generalitat, que inscriurà l’establiment al Registre de Turisme de Catalunya.

Canal empresa - Tots els tràmits dels establiments turístics