Header: SMO

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza una sessió tècnica per conèixer els punts clau del mercat laboral

El taller va dirigit a perfils tècnics d’orientació laboral i socioeducativa i es durà a terme el dijous 22 de juny a les 12 h.

L’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Ocupació (SMO), ha organitzat una sessió tècnica per conèixer els aspectes clau del mercat laboral. El taller, que es realitzarà de forma telemàtica i és gratuït, va dirigit a perfils tècnics d’orientació laboral i socioeducativa, i es durà a terme el dijous 22 de juny a les 12 h. 

Aquesta sessió té dos objectius principals. El primer correspon a donar a conèixer quines han estat les reformes laborals adoptades en aquest últim any i com han afectat aspectes com l'accés a l'ocupació i la formació professional; la igualtat de tracte i la no discriminació en el treball; la contractació laboral, i el règim de convenis col·lectius i altres que afecten a les relacions de treball. En segon lloc, es mostraran les noves eines que la legislació d'estrangeria ha dissenyat per afavorir l'accés de les persones immigrades a l'autorització de residència i de treball, així com quins col·lectius estan sent especialment afavorits per accedir al mercat de treball.

La sessió anirà a càrrec del catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social i director de la Càtedra d'Immigració, Drets i Ciutadania de la Universitat de Girona, Ferran Camas Roda. Per participar en el taller, es recomana inscriure-s’hi.   

L’activitat s’inclou dins el programa “SMObilitza’t”, que té per objectiu oferir eines i recursos ajustats a les exigències del mercat de treball a les persones que es troben en situació d’atur, per tal de millorar la seva l’ocupabilitat i contribuir a augmentar les possibilitats de trobar feina.

Tornar
— 50 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 50 de 128 resultats.