Header: Urbanisme

Urbanisme

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona repara el paviment d’un tram del carrer de Santa Clara

Els treballs començaran demà i es preveu que tinguin una durada de tres setmanes. L’objectiu de les actuacions és millorar les parts de la calçada que estan malmeses pel trànsit rodat i pel pas del temps

L’Ajuntament de Girona repararà el paviment d’un tram del carrer de Santa Clara amb l’objectiu de millorar les parts de la calçada que estan malmeses pel trànsit rodat i pel pas del temps. Concretament, el tros comprès entre la plaça de la Independència i el número 62 del carrer de Santa Clara. 

Els treballs començaran demà, dia 6 de febrer, i es preveu que s’allarguin tres setmanes. A causa de les obres, durant aquest període es tallarà la circulació de vehicles dia i nit en el tram afectat. També hi haurà canvis a la línia L12 del bus urbà. 

L’accés al carrer de Santa Clara es podrà fer des del carrer del Nord i cap al carrer de les Hortes, que quedarà obert al trànsit duran les actuacions. 

L’accés al gual del número 62 del carrer de Santa Clara s’haurà de fer des del carrer del Nord, passant pel carrer de les Hortes i en contra direcció pel carrer de Santa Clara fins al gual. Pel que fa al gual del número 11 del carrer de Santa Clara, l’accés habitual també es farà pel carrer del Nord i de les Hortes, i seguint el sentit habitual de la marxa pel carrer de Santa Clara. De forma excepcional, els dies que el carrer de Santa Clara quedi tallat per les obres de la Central del Molí, l’accés al gual s’haurà de fer des del carrer de la Sèquia o bé des del pont de Pedra. En aquest cas, s’informarà prèviament de les afectacions a la rotonda de l’avinguda de Ramon Folch i a través de la pàgina d’incidències del web municipal.

Durant les setmanes que durin les actuacions, la línia L12 del bus urbà desviarà el seu recorregut per la Gran Via de Jaume I, la plaça de l’Hospital, la plaça de Pompeu Fabra i la plaça de Catalunya. A més, s’anul·laran les dues parades de bus del carrer de Santa Clara.

Les obres de reparació s’han adjudicat a l'empresa Construccions Quart SA per un import de 17.906,98 euros (IVA inclòs). 

Tornar