Header: Urbanisme

Urbanisme

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona millora l’accessibilitat de la cruïlla de l’avinguda de Sant Narcís amb el carrer del Pare Coll

Els treballs tenen per objectiu millorar el camí escolar de l’escola FEDAC Sant Narcís.

L’Ajuntament de Girona ha millorat el camí escolar de l’escola FEDAC Sant Narcís amb la remodelació de la cruïlla de l’avinguda de Sant Narcís i el carrer del Pare Coll. En concret s’ha  construït i senyalitzat un nou pas de vianants amb semàfor a l’avinguda de Sant Narcís, cantonada amb el passeig d’Olot. També s’han ampliat les voreres i s’ha trasllat del pas de vianants del carrer del Pare Coll a l’inici del vial. Els treballs van finalitzar la setmana passada.  

La tinenta d'Alcaldia de Transició Ecològica i Transformació Urbana de l’Ajuntament de Girona, Cristina Andreu, ha celebrat aquesta millora per al barri: "La millora dels entorns escolars és una prioritat pel nostre govern i en els propers mesos volem que es multipliquin els esforços en aquest sentit amb pacificacions que permetin protegir i millorar la salut dels nostres infants".

Aquesta actuació s’ha dut a terme amb l’objectiu de millorar els itineraris de les persones vianants i donar més seguretat a l’entorn escolar de l’escola FEDAC Sant Narcís. L’obra, que ha durat cinc mesos, ha anat a càrrec de l’empresa Acota SL i ha tingut un cost de 66.420,46 euros (IVA inclòs). 

Els treballs s’integren en el marc del Pla de mobilitat urbana sostenible, a través del qual l’Ajuntament de Girona, fins al dia d'avui, ha desenvolupat un total de nou estudis de camins escolars segurs a diferents escoles de la ciutat i hi ha un desè estudi en fase de redacció. En els pròxims anys, es preveu l’execució de nous camins i el seguiment i millora dels que ja s’han fet.

Tornar