Header: Urbanisme

Urbanisme

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Finalitzen les obres a la plaça de Josep Pallach

Durant les actuacions, s’ha construït una nova coberta de planxa de zinc al badalot de l’espai

Imatge de la visita d’aquest matí

Aquesta setmana han finalitzat les obres a la coberta del badalot de la plaça de Josep Pallach, que està situat damunt dels accessos a l'aparcament soterrat privat de la mateixa plaça. Les actuacions han consistit a construir una nova coberta de planxa de zinc al badalot per resoldre els problemes de filtracions d'aigua de pluja que hi havia fins ara causa de l'envelliment i l’obsolescència dels materials constructius existents.  

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d'Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, han visitat l’espai aquest matí. “Els problemes en aquesta plaça s’arrosseguen gairebé des del mateix moment en què es va crear aquell espai i, de mica en mica, els hem pogut anar resolent, tot i que ha sigut un procés llarg. Aquesta nova coberta del badalot dona també una nova imatge a la plaça, i evita que es puguin concentrar a sobre l’estructura grups que acabin provocant molèsties, com passava anteriorment. La finalització d’aquestes obres serà un pas molt important per a un millor gaudi de l’espai i confiem que sigui positiu per a tots els veïns, veïnes i persones usuàries de la plaça”, ha assenyalat el regidor Lluís Martí.

L'empresa Cobrezinc Arquitectura ha portat a terme les obres, que es van adjudicar per 88.562,22 euros (IVA inclòs). Aquestes actuacions han complementat les que es van portar a terme fa uns mesos en el marc de les quals es van reparar els degoters de la plaça, que provocaven que de forma puntual en dies de pluja apareguessin acumulacions d’aigua en diferents punts de l’espai.

Tornar