Header: SMO

Servei Municipal d'Ocupació (SMO)

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona programa 16 activitats gratuïtes per millorar l’ocupació laboral dins el programa SMObilitza’t

El període d’inscripcions ja està obert i es poden realitzar de manera telemàtica.

L’Ajuntament de Girona ha programat pel primer trimestre del 2023, de gener a març, un total de 16 activitats gratuïtes per millorar l’ocupació laboral. Es tracta del programa SMObilitza’t, que té per objectiu oferir eines i recursos a la ciutadania per a la recerca de feina, promoure l’autoconeixement i la definició d’objectius laborals concrets i realistes, i oferir informació actualitzada dels principals sectors d’ocupació. 
 
“Un dels principals objectius com a govern és millorar l’ocupació, perquè és la base a partir de la qual construir el progrés personal i la cohesió social. Tenim una gran experiència en la gestió de cursos i formació per aconseguir reduir l’atur, i és important mantenir aquelles iniciatives que han funcionat i que han sigut útils per aquest objectiu. Les activitats que programem persegueixen objectius molt concrets, estan consolidades i poden ajudar molta gent a trobar feina”, afirma la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes. 
 
Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar de manera telemàtica a través de la pàgina web del Servei Municipal d’Ocupació. El tret de sortida de la programació és avui i s’allargarà fins al 30 de març. 
 
Les activitats es divideixen en quatre eixos en funció del seu objectiu. Una d’elles és FeinaLab, unes sessions per adquirir i optimitzar eines, tècniques i recursos per a la recerca de feina. En l’edició anterior van participar-hi 150 persones (92 dones i 58 homes).
 
També hi ha Ocupacions amb opcions (O2), que es tracta de converses amb empreses, gremis i associacions del territori per conèixer en primera persona quins són els perfils demandants i les opcions que ofereixen els sectors generadors d’ocupació al territori. En aquestes trobades, l’any passat hi van assistir 118 persones (47 dones i 71 homes). 
 
En la categoria d’Aula de competències es duran a terme tallers dirigits a la millora de les competències transversals de les persones participants. Per decidir les competències tractades s’ha tingut en compte tant les àrees de millora detectades per part de les persones usuàries com les aptituds i actituds més valorades per part de les empreses. En l’edició anterior, van participar a les sessions un total de 125 persones (86 dones i 39 homes).
 
Per últim, hi ha SMOemprèn, unes sessions dirigides a persones emprenedores per facilitar eines i recursos que poden ajudar a assolir l’èxit en el seu projecte emprenedor i pel foment de l’esperit innovador. Aquí hi van participar en el curs anterior 103 persones (67 dones i 36 homes).

Més informació i consulta d'activitats
Programa trismestral SMObilitza't en PDF
Inscripcions a les activitats
Tornar
— 50 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 50 de 127 resultats.