Header: Llengua catalana

Llengua catalana

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’11a edició de la Catosfera abordarà la conjunció entre comunicació i Internet en àmbits com les sèries, l’humor, l’art visual o el SEO

Les jornades tindran lloc els dies 17, 18 i 19 d’octubre a l’Auditori Josep Irla i a la plaça de Salvador Espriu de Girona.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director de l’esdeveniment, Joan Camp, han presentat aquest matí l’11a edició de la Catosfera –la cinquena consecutiva que es fa a Girona-, que tindrà lloc a la ciutat del 17 al 19 d’octubre. El cicle de debats en profunditat i xerrades sobres les novetats tecnològiques i del món d’Internet i la comunicació a Catalunya es portarà a terme a l’Auditori Josep Irla de l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona i, per primer cop, també a la plaça de Salvador Espriu.

Precisament la plaça de Salvador Espriu acollirà una de les novetats d’aquesta edició: la Catosfera Nins. Es tracta d’una proposta per a públic familiar que pretén apropar les noves tecnologies i el seu bon ús a tots els membres de la família i que se celebrarà el dissabte 19 d’octubre al matí.

Enguany la Catosfera se centrarà en abordar la conjunció entre comunicació i Internet en àmbits com les sèries, l’humor, l’art visual o el SEO i hi participaran l’humorista Peyu; els periodistes Jair Domínguez, Ferran Casas, Elisenda Carod i Mariola Dinarès; el director d’El Jueves, Guille Martínez Vela, o l’actor Pau Vinyals, entre altres.

“La Catosfera va ser per a nosaltres una mica l’acte precursor d’aquest nou relat de fons que volem per Girona i que és que esdevingui una ciutat tecnològica. Des de l’Ajuntament tenim el compromís de treballar en aquesta línia”, ha indicat l’alcaldessa. 

Prèviament a l’inici de la Catosfera, el dijous 17 i el divendres 18 d’octubre es farà la Catosfera.edu, una iniciativa adreçada al públic adolescent dels instituts de Girona.

Podeu consultar tota la programació al web catosfera.cat

Tornar