Header: Llengua catalana

Llengua catalana

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Cursos de català al Centre Cívic Pont Major amb l’Escola d'adults i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)

Aquestes formacions, considerades essencials, formen part d’altres accions d’Acollida que es fan al Centre Cívic Pont Major

El Consorci per a la Normalització lingüística (CPNL) impartirà un nou curs de català al Centre Cívic Pont Major. Es tracta del bàsic 2 de català, en modalitat telemàtica, donant continuïtat al curs bàsic 1 recentment finalitzat. Algunes de les persones que hi participen, amb una mica de suport, a més a més d’aprendre català, s’han adaptat al nou format virtual, i, en poc temps, han après a seguir les classes des de casa seva de manera autònoma.

Per altra banda, l'Escola d'adults de Girona continua impartint el curs d’alfabetització en català que va iniciar a finals de setembre passat. Aquest curs es fa de manera presencial, amb totes les mesures sanitàries. Hi participen 15 persones que aprenen a llegir i escriure en alfabet llatí i milloren els seus coneixements i competències bàsiques de lectura, d’escriptura, de vocabulari i de parla en català.

Aquestes formacions, considerades essencials, formen part d’altres accions d’Acollida que es fan al Centre Cívic Pont Major, com Grups de conversa, trobades culinàries, sortides culturals i de coneixement de la ciutat, etc. que hem deixat de fer temporalment, a causa de la situació sanitària provocada per la COVID-19. 
 

Tornar