Header: Educació

Educació

Girona Ciutat d'Acollida - centres educatius - exposicions | Educació

Exposicions

Refugiats, per què?

Exposició explicativa de les raons que s’amaguen darrere l’èxode de milions de persones al món a causa dels conflictes armats i les guerres. Editada per FundiPau.
A partir de 12 anys

Més informació

Camins migrants

Exposició de dibuixos infantils recollint l’experiència viscuda durant la fugida de la guerra de Síria. Editada per Creu Roja.
A partir de 6 anys

Més informació

Contra el vent i la marea

Exposició fotogràfica de testimonis al voltant de la important crisi de refugiats que viu la societat mundial en l'actualitat i la ineficàcia de la gestió de la UE i la comunitat internacional. Editada per Amnistia Internacional Catalunya.
A partir de 6 anys

Més informació

L’Europa de les portes tancades

Exposició crítica sobre els murs fronterers que instal·la el nostre continent a partir de vinyetes satíriques del ninotaire JAP. Editada per la Coordinadora d’ONG Solidàries.  
A partir de 12 anys

Més informació

Lo que tu móvil esconde

Exposició virtual sobre el conflicte armat a la República Democràtica del Congo i la seva relació directa amb l’extracció de minerals, entre ells, el coltan, usat per a la fabricació d’aparells electrònics. Editada per Alboan.
A partir de 14 anys

Més informació

Sàhara Occidental. La lluita contra l’oblit

Exposició fotogràfica sobre el conflicte Sahrauí, els camps de refugiats i la implicació de la ciutadania gironina en pro de la defensa dels drets humans del poble sahrauí. Editada per ACAPS Girona.
A partir de 12 anys

Més informació

Seriosament, 25 arguments per la pau

Exposició de vinyetes amb vint-i-cinc raons i idees que ens poden ajudar a construir una Cultura de Pau i 25 magnífiques pàgines a tot color plenes d'enginy, il·lustrades per 25 dels millors humoristes gràfics. Editada per FundiPau.  
A partir de 12 anys

Més informació

Campanya #SiguemRefugi

Comptem amb l'exposició de Shu'fat, als campaments dels territoris Palestins Ocupats: http://siguemrefugi.org