Header: Comerç

Comerç

Premis de la Nit del comerç a Girona | Comerç

Nit del comerç a Girona

Premis honorífics

Els premis de la Nit del Comerç a Girona estan destinats a premiar les millors iniciatives comercials i com a activitat de foment i promoció de les activitats econòmiques de la ciutat i la posada en valor dels professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat. També tenen la funció de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que per les seves característiques es poden considerar exemples per un teixit econòmic dinàmic i competitiu.

Objectiu dels premis

 • Reconèixer i promocionar els empresaris i comerços del teixit comercial de la ciutat que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat.
 • Homenatjar les associacions de comerciants per la tasca que desenvolupen dia a dia.

Un altre dels objectius de la Nit del Comerç és facilitar el contacte entre els comerciants i professionals del sector per intercanviar idees i experiències en un ambient distès que els doni l’ocasió de trobar-se conjuntament en un sol espai.

Menú de navegació

1a Nit del comerç de Girona | Comerç

I Nit del comerç de Girona

Imatge de tots els premiats de la I Nit del comerç

Dijous 9 de novembre de 2017, 20 h
Al Saló de Descans del Teatre Municipal

Conductor de l'acte

La primera edició de la Nit del Comerç de Girona va tenir lloc el dijous 9 de novembre de 2017 al Saló de Descans del Teatre Municipal i va comptar amb l'assistència de comerciants de la ciutat i professionals del sector.

La vetllada, que va estar conduïda per la periodista Ester Bertran, va estar, a més d’un acte de reconeixement a la bona tasca del comerç de la ciutat, un espai de trobada entre comerciants i professionals del sector. 

Les categories dels guardons i els premiats són següents:

 • Premi Avantguarda: Comunal Store
 • Premi Ambaixador de Girona: Joieria Pere Quera
 • Premi Dinamització:
  Associació de Comerciants del Carrer Carme i Vista Alegre
  Associació de Comerciants de Santa Eugènia de Ter
  Associació de Veïns i Comerciants de Sant Fèlix
  Associació de Botiguers, Industrials i Veïns del Carrer Ballesteries
  Associació de Comerciants de la Devesa
  Associació de Comerciants Zona U
  Girona Centre Eix Comercial
 • Premi Disseny d’interiors (premi proposat per la Demarcació de Girona del Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d’Interiors): Doble D!
 • Premi comerç verd: Cooperativa El Rebost
 • Premi Trajectòria:
  25 anys: Recorda-te’n; Taller de restauració de la Cort Reial; Torrons Candela; La rellotgeria; Fruiteria Sant Narcís; Electrodomèstics Casellas; El Firalet
  50 anys: Estanc 18; Farmàcia Ciurana; Forn Roca
  75 anys: Puig Giralt; Cristalleria Sala
  Els tres establiments més antics de Girona: Casa Llapart (170 anys); Ferros d’Art Cadenas (167 anys); Can Pujadas (154 anys)
 • Premi Especial Singular: Discos Coll
 • Premi Especial Soc Girona: Fina Manich (botiga Zeppelin) 

Trofeus

Els trofeus han estat elaborats i creats per l’artista Marta Salvador de l’Agrupació d’Artistes La Volta.

Ponència

Durant l’acte es va pronunciar la ponència “Emociona’m i et compraré”, a càrrec d’Andreu March, expert d’ESCODI (Escola Superior de Comerç i Distribució). March va parlar sobre els perfils del nou consumidor i va donar eines i idees per tal d’adaptar les estratègies de venda a les noves tendències del client.