Header: Centre Jove de Salut

Centre Jove de Salut

Centre Jove de Salut | Promoció de la Salut

Centre Jove de Salut

Adreça:
Plaça de Sant Pere, 11
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 204 212

A/e:
centrejovedesalut@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/centrejovedesalut

Nou horari:
De dilluns a divendres de 9 a 14 h.
Primera quinzena d'agost tancat.

Xarxes: Centre Jove de Salut

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria de les beques d'estudis de la Fundació Joan Bruguera per a l’any 2024

Es tracta de beques destinades a cursar estudis d’especialització o treballs d’investigació mèdica preferentment a la Universitat de Montpeller. Les sol·licituds per optar a les ajudes es poden presentar fins al 12 d’abril.

La Fundació Joan Bruguera de Girona, formada per l’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona, i el Col·legi Oficial de Metges de Girona, ha convocat les beques d’estudis Joan Bruguera 2024, que tenen com a objectiu avançar en l’excel·lència en el camp de la recerca i la innovació mèdiques. 

El termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria actual finalitza el 12 d’abril del 2024. La resolució es produirà dins els 30 dies hàbils següents a la finalització del termini de presentació de candidatures.

Es tracta de beques destinades a cursar estudis d’especialització o treballs d’investigació mèdica preferentment a la Universitat de Montpeller, o en altres centres. L’import de la convocatòria és d’un total de 12.000 euros, tot i que s’ajustarà a l’entitat dels estudis sol·licitats, temps efectiu de la residència, durada i desplaçaments i serà proporcional a les despeses previsibles. Les sol·licituds s’adreçaran a la Fundació Bruguera i es dipositaran al Col·legi Oficial de Metges de Girona via correu electrònic a secretaria@comg.cat.

Les ajudes es concedeixen per una durada màxima cadascuna d'un any o curs acadèmic, amb possibilitat de demanar una pròrroga per un curs o any addicional. Se'n podran beneficiar totes aquelles persones que tinguin el Grau o Llicenciatura de Medicina de qualsevol universitat catalana, en el termini dels cinc anys posteriors a l'obtenció del títol, o estudiants dels darrers cursos de la carrera, que siguin naturals de la ciutat de Girona, o que hi tinguin residència per un període no inferior a deu anys.

Les bases i la convocatòria d’aquests ajuts es poden consultar a la pàgina web del Col·legi Oficial de Metges de Girona.

Bases reguladores 2024
Tornar