Header: Centre Jove de Salut

Centre Jove de Salut

Centre Jove de Salut | Promoció de la Salut

Centre Jove de Salut

Adreça:
Plaça de Sant Pere, 11
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 204 212

A/e:
centrejovedesalut@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/centrejovedesalut

Nou horari:
De dilluns a divendres de 9 a 14 h.
Del 2 al 13 d'agost de 2021 tancat.

Xarxes: Centre Jove de Salut

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza un “escape room” per treballar temes de salut amb les persones joves 

L’objectiu és donar a conèixer el Centre Jove de Salut com un recurs municipal dirigit als nois i noies de la ciutat, i aprofundir en aspectes lligats amb la sexualitat, la gestió emocional i les addiccions.

L’Ajuntament de Girona, a través del Centre Jove de Salut, ha organitzat un escape room per treballar amb els nois i noies diferents temes de salut. L’activitat, que tindrà lloc del 17 al 21 de maig en diferents grups i que porta per nom “Endinsa’t a la teva salut”, pretén donar a conèixer aquest equipament com a recurs municipal dirigit als joves de la ciutat. També es busca que els nois i noies preguin consciència de la seva autoresponsabilitat en les decisions que prenen en relació amb la salut i reflexionar sobre la importància de la prevenció.

”El Centre Jove de Salut està tenint un paper molt important durant aquesta pandèmia, gestionant diversos casos de gent jove de la nostra ciutat, i precisament en aquest context tenim la voluntat d’arribar al màxim nombre de persones possible, oferint solucions i ajuda. Per això, organitzem activitats com aquesta, que a més té el valor afegit de conscienciar-los respecte la importància de la salut”, ha assenyalat la regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau,

"Ara més que mai és important centrar esforços en tots els temes de salut entre el jovent, oferint espais de reflexió d'una forma lúdica i fàcil perquè els arribi", ha assegurat per la seva banda la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Annabel Moya, que ha posat l'accent "en treballar la salut pròpia des d'un punt de vista d'autoresponsabilitat".

L’activitat és un recorregut per diferents espais del Centre Jove de Salut i el seu entorn. A través de propostes vivencials i participatives, els i les joves comprendran els diferents àmbits de la salut i treballaran aspectes lligats amb la sexualitat, la gestió emocional i les addiccions. Amb aquesta experiència aprendran què poden trobar en un servei com aquest i en quins moments el poden utilitzar. A través d’aquesta iniciativa es volen treballar els valors del respecte, la igualtat, la cura i la coresponsabilitat. 

Les inscripcions es poden realitzar a partir del formulari dels recursos educatius. S’ha previst que durant la setmana s’organitzin 15 grups (tres per dia) d’un màxim de 20 persones en cada un d’ells. El curs té una durada d’una hora i mitja, i es treballarà en petis grups de màxim 5 persones. De moment, 11 sessions estan plenes. Els horaris són a les 9, a les 11 i a les 13 hores de dilluns a divendres.

Escape Room a Catalunya Ràdio
Centre Jove de Salut
Inscripcions
Tornar