Header: Centre Jove de Salut

Centre Jove de Salut

Centre Jove de Salut | Promoció de la Salut

Centre Jove de Salut

Adreça:
Plaça de Sant Pere, 11
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 204 212

A/e:
centrejovedesalut@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/centrejovedesalut

Nou horari:
De dilluns a divendres de 9 a 14 h.
Primera quinzena d'agost tancat.

Xarxes: Centre Jove de Salut

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Des del Centre Jove de Salut us volem parlar de Kasa Trans*

La finalitat de Kasa Trans* és millorar la realitat de les persones trans* i les persones del seu entorn. També vol ser una eina pels professionals de tots els àmbits que tinguin interès per acompanyar des del respecte i la dignitat que es mereixen.

Des del Centre Jove de Salut us volem parlar de Kasa Trans*, una iniciativa molt interessat liderada per la Dra. Rosa Almirall de Trànsit.

Kasa Trans* és una associació que creu en un món on totes les persones poden ser, estar, expressar i viure el gènere que senten. Per aconseguir això cal canviar els estereotips i rols de gènere imposats en la nostra societat binària.

Kasa Trans* és un espai on són benvingudes totes les persones sigui quina sigui la seva identitat de gènere, com la visquin i com l'expressin. També és un espai per a les persones Cis que estimen i conviuen amb persones Trans i per a professionals que els acompanyen.

Kasa Trans*ofereix informar, formar i acompanyar per tal d'ajudar a prendre decisions, viure millor la transició i atendre amb coneixement, dignitat i respecte.

Més informació
Tornar