Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Aula d’escriptura organitza la primera edició del “Memorial Vicenç Pagès Jordà. Lliçons de narrativa contemporània”

L’activitat serà aquest dijous 14 de desembre i comptarà amb una conferència a càrrec de Miquel Berga.

Imatge de Vicenç Pagès Jordà

L’Auditori de La Mercè acollirà aquest dijous, dia 14 de desembre, a les 18.30 h, la primera edició del “Memorial Vicenç Pagès Jordà. Lliçons de narrativa contemporània”. L’acte vol ser un punt de trobada entre persones lectores i escriptores amb ganes de reflexionar sobre literatura contemporània. L’entrada és gratuïta i es recomana fer la inscripció a l’activitat prèviament.  

El memorial comptarà amb la participació d’especialistes universitaris d’arreu del món i d’escriptors i escriptores destacats en el panorama actual. La voluntat és que aquest acte se celebri cada 14 de desembre en memòria de l'obra i la figura de Vicenç Pagès Jordà, coincidint amb l’aniversari de l’escriptor empordanès, que aquest dia faria 60 anys.

En aquesta primera edició, organitzada per l’Aula d’escriptura de l’Ajuntament de Girona, en col·laboració amb la Llibreria 22, el professor de literatura anglesa a la Universitat Pompeu Fabra, Miquel Berga, posarà Pagès al costat de la literatura de grans autors europeus com Hemingway, Carver i Txèkhov, amb la conferència “Un gat i un encàrrec: Hemingway, Carver i el rastre de Txèkhov”.

Per a més informació podeu consultar la web de l’Aula d’escriptura de l’Ajuntament de Girona.  

Tornar