Header: Serveis socials

Serveis socials

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona commemorarà els 20 anys del Servei d’Informació i Atenció a les Dones donant veu a les usuàries

L’acte central de l’aniversari serà una jornada que es portarà a terme el dimarts 14 de novembre a l’Auditori Palau de Congressos

L’Ajuntament de Girona commemorarà els 20 anys del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) amb una jornada el dimarts 14 de novembre a l’Auditori Palau de Congressos. L’objectiu és donar veu a les dones usuàries i als i a les professionals que, al llarg d’aquest període, han contribuït a la construcció i l’evolució del servei.

"El SIAD celebra 20 anys de bona feina. D'una feina més necessària que mai per garantir que els drets de les dones siguin respectats i que totes les gironines puguin tenir una vida lliure de violències masclistes. Desitjo que el SIAD continuï anys i anys seguint amb aquesta bona feina fins que la societat canviï prou com per no haver-lo de necessitar més", ha afirmat la regidora d’Igualtat i Justícia Social de l’Ajuntament de Girona, Amy Sabaly Balde. 

La jornada comptarà amb una ponència i dues taules rodones, una d’elles constituïda per professionals i una altra liderada per dones. Totes aquestes persones, arran del seu pas pel servei, aportaran tant el seu testimoni personal com el seu coneixement. Es tractaran qüestions com el masclisme, la cultura jurídica i els reptes personals i professionals en l’acompanyament a les dones.

L’acte començarà a les 9 h i finalitzarà a les 15 h i estarà amenitzat per la representació teatral dels contes de Víctor Català a càrrec de l’actriu Meritxell Yanes.    

Tornar