Header: Drets Socials

Drets Socials

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Acord entre l’Ajuntament de Girona i la Fundació “la Caixa” per destinar 48.000 euros a projectes socials i culturals

CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa”, col·laborarà amb la Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona, la Fundació Rafael Masó i el menjador socialitzador de l’esquerra del Ter.

L’Ajuntament de Girona i la Fundació “la Caixa” han signat un acord a través del qual l’entitat bancària, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa”, destinarà 48.000 euros a projectes socials i culturals de la ciutat. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle; i el director de banca d’institucions de la Direcció Territorial Catalunya de CaixaBank, Joaquim Macià; van formalitzar l’acord de patrocinis.

Concretament, es destinaran 30.000 euros a la Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona, 2.000 euros per la Fundació Rafael Masó i 16.000 euros al menjador socialitzador de l’esquerra del Ter per a la gent gran. Sobre aquest últim equipament, cal destacar que l’Ajuntament de Girona està enllestint el projecte per equipar aquesta zona de la ciutat amb un punt on els més grans puguin menjar en companyia. Aquest serà el tercer menjador per a la gent gran de la ciutat, després del de Santa Eugènia i el Mercadal.

Tornar