Header: Per un Nou Vell

Per un Nou Vell

Ruta de navegació

Espais de participació | Per un Nou Vell

Espais de participació

Sobre els usos dels equipaments del Barri Vell

Els grups cooperatius

Els 4 grups de cooperació ciutadana són els espais on les persones interessades poden participar en el procés participatiu que s'ha iniciat.

A causa de les mesures COVID-19 que s'han establert, les sessions dels grups cooperatius es faran en línia a través de la plataforma https://8x8.vc/arquitecturasocial/revoltaigv i tindran una durada d'una hora i mitja (de 19 a 20.30 h). Podeu veure el calendari de les sessions al següent enllaç

Caldrà que les persones interessades a participar-hi s'inscriguin al següent formulari.

Les 5 rutes pel Barri Vell

Paral·lelament a aquestes sessions, s'han previst 5 rutes pel Barri Vell per tal de poder conèixer bé els eixos de treball del procés de diagnosi i propostes col·lectives. Aquestes rutes es faran els dissabtes, de 16 a 18 h. Podeu consultar els plànols i els dies a l'apartat de documentació del web.

Debats del COAC de Girona

També hi ha programades 4 sessions de debat dins del cicle de xerrades "Per un Nou Vell" que ha programat el Col·legi d'Arquitectes de Girona (COAC) i que estan obertes a totes les persones que s'hagin inscrit a la convocatòria de participació del procés.

Sessió final de retorn i deliberació

Finalment, el dia 30 de juny es farà la sessió final de retorn i deliberació de manera presencial i en un espai que permeti mantenir les mesures de seguretat del protocol COVID-19 i s’anunciarà lloc i hora des d’aquesta mateixa pàgina web.