Header: Girona Film Office

Girona Film Office

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Oficina de Foment de les Arts obre el termini de presentació de propostes per actuar al cicle “A Prop” 2021

Els creadors i les creadores podran presentar sol·licituds per participar-hi fins al 31 de gener.

L’Oficina de Foment de les Arts ha obert el termini de presentació de propostes artístiques per actuar a l’edició d’enguany del cicle de talents emergents “A Prop”. La iniciativa s’adreça a creadors i creadores emergents de les comarques gironines que tinguin un projecte en l’àmbit de la música, les arts escèniques, o les arts visuals, audiovisuals o pluridisciplinars.

Les propostes rebudes seran avaluades per una comissió de personal tècnic municipal que en farà una selecció, tenint presents criteris artístics i d’adequació tècnica als equipaments i característiques dels espais on es mostraran. Els projectes seleccionats podran participar en la segona edició del cicle “A Prop”, que tindrà lloc entre els mesos d’abril i juliol de 2021.

L’“A prop” és una programació cultural de petit format que vol mostrar les propostes artístiques de creadores i creadors emergents de les comarques gironines als diversos barris de Girona. A través dels centres cívics, de les biblioteques municipals i dels espais joves de la ciutat, aquest cicle s’ofereix com un aparador per als creadors, dóna un impuls a la visibilitat d’artistes amb poc recorregut professional i, alhora, apropar la cultura a tots els gironins i gironines. 

L’Ajuntament de Girona lidera i impulsa aquest cicle a través del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. Es tracta d’un projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

El termini per presentar les propostes artístiques finalitzarà el dia 31 de gener.

Podeu consultar més informació sobre la iniciativa i accedir al formulari al web del cicle.

Cartell del cicle A prop 2021
Tornar