Header: Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts

Ruta de navegació

Cicle A prop | Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Cicle A prop 2021

Tens una proposta artística i ets de comarques gironines?

Volem conèixer projectes de creadors i creadores gironines en l’àmbit de la música, arts escèniques, arts visuals, audiovisuals i  pluridisciplinars

El cicle A prop és una programació cultural de petit format que porta als barris de la ciutat de Girona propostes artístiques de creadores i creadors emergents de les comarques gironines. Els centres cívics, biblioteques municipals i espais joves, es converteixen en l’aparador de les propostes més fresques i de proximitat. El cicle té la voluntat d’oferir un aparador als creadors emergents, proposant una programació en diversos espais de proximitat de la ciutat de Girona, per tal d’apropar la cultura als diversos barris de la ciutat i donar així un impuls a la visibilitat de projectes d’artistes amb poc recorregut professional.

Les propostes rebudes seran avaluades per una comissió de tècnics municipals que en farà una selecció per formar part del cicle “A prop”, tenint en compte criteris artístics, adequació tècnica als equipaments i característiques dels espais on es mostraran. 

Pots presentar els teus projectes artístics fins al 31 de gener de 2021 omplint el formulari que trobes en aquesta pàgina.

Agenda Tota | Cicle A prop | Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Agenda