Header: Girona Film Office

Girona Film Office

Ruta de navegació

Girona Plató | Girona Film Office

Girona Plató

Les característiques urbanístiques i patrimonials de la ciutat de Girona la converteixen en un plató idoni per a espots publicitaris, sessions fotogràfiques, sèries televisives i filmacions de metratge divers. El seu extens Barri Vell és un espai excepcional que disposa d’un llegat de restes romanes, medievals i jueves. Es tracta d’un entorn dotat d’una gran personalitat, amb patis, claustres, jardins i petits comerços tradicionals que són herència d’aquest passat històric.

A més, Girona té també una gran varietat de barris més moderns, amb diferents arquitectures, estructures socials i urbanístiques. És una ciutat dinàmica amb molts racons de vida quotidiana, com mercats i places, i diversos carrers comercials. Alhora, els espais verds que configuren el Parc de la Devesa i els diferents turons que encerclen la ciutat amplien el ventall de possibilitats escenogràfiques. Es tracta, doncs, d’una ciutat amb unes mides i una orografia que la fan especialment acurada per rodar o fotografiar.

Finalment, Girona esdevé també un espai estratègic com a centre logístic, a prop d’un territori rural i marítim de reconeguda bellesa. La ciutat es troba ben comunicada per un aeroport internacional i a una hora de distància de Barcelona i la frontera francesa.