Header: Girona Film Office

Girona Film Office

Ruta de navegació

Filmografia | Girona Film Office

Filmografia

La història de Girona com a plató es remunta als mateixos inicis del cinema i la televisió. Des d’aleshores, la ciutat ha anat repetint l’experiència gràcies a la creativitat de cineastes locals i s’ha convertit en escenari fonamental de produccions nacionals i internacionals que han sabut convertir-la en escenari per a tot tipus de gèneres.

Cada ciutat són moltes ciutats, i la ficció acostuma a reflectir-ho amb una convicció enlluernadora. A Girona hi conviuen diferents estils urbanístics i arquitectònics, i per aquest motiu se l’ha escollit en nombroses ocasions per interpretar un personatge, real o imaginari, capaç de transportar-nos a un passat que encara palpita o a uns regnes d’inspiració fantàstica. És la ciutat que respira les paraules de Süskind i la que ens fa viatjar a Joc de trons.

També el món de la publicitat acostuma a buscar exteriors i espais amb personalitat pròpia que serveixin per crear el marc perfecte per al seu missatge comercial. Girona ha estat seleccionada en nombroses ocasions per al rodatge d’anuncis de tot tipus de productes que ofereixen, a vegades, una visió ben insòlita de la ciutat.  

Filmografia (menú botons) | Girona Film Office