Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria per sol·licitar una parada per a la venda de menjars i begudes al parc del Migdia durant les Fires de Sant Narcís 2024

El període de sol·licitud per formar part del sorteig que servirà per escollir l’entitat o associació que la gestionarà serà fins a l'1 de juliol.

El parc del Migdia comptarà amb una barra per servir menjar i beguda durant els concerts de les Fires de Sant Narcís 2024. Aquest espai s’ha consolidat com un escenari fix de les Fires i, igual que a l’esplanada de la Copa, la barra serà gestionada per una entitat, associació o organització cívica, cultural i esportiva sense afany de lucre de la ciutat de Girona. El consistori ja ha obert el període per presentar les sol·licituds per formar part del sorteig que servirà per escollir l’entitat. Hi ha temps fins a l'1 de juliol per fer arribar la documentació. 

Les sol·licituds de participació hauran d'anar acompanyades de la documentació que es determina a les bases reguladores publicades a l'e-tauler i s'hauran de presentar a través del tràmit específic que hi ha la seu electrònica de l'Ajuntament de Girona, dins del termini de presentació de sol·licituds.

Un cop analitzada la documentació, l’Ajuntament publicarà el llistat d’entitats admeses i excloses a participar en el sorteig. Aquest llistat serà aprovat per mitjà de decret de l’Alcaldia Presidència. Totes les resolucions es publicaran al Tauler d’edictes de l’Ajuntament de Girona.

Les barraques funcionaran del 26 d'octubre al 3 de novembre de 2024, excepte el diumenge i dimecres 27 i 30 d'octubre que romandran tancades. Pel que fa a l’horari, no podran obrir abans de les 10 del matí, excepte el diumenge 3 de novembre que amb motiu de la Trobada Gegantera es podrà obrir a partir de les 9 del matí. Tancaran a les 12 de la nit, excepte el dimarts 29 d'octubre que tancaran a les 10 de la nit i el diumenge 3 de novembre a les 4 de la tarda. 

Per a més informació es poden consultar les bases de l’adjudicació, instal·lació i gestió de la barraca del parc del Migdia

Més informació
Tornar