Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Ruta de navegació

Formació | Entitats i associacions

Formació

El relleu generacional i el propi desenvolupament de les entitats com a ens vius de la ciutat, generen necessitats de formació de manera continuada en les persones que participen del teixit associatiu.

Per aquest motiu, hem anat oferint cursos d’interès general per a les entitats de Girona. La creació d’aquest tipus d'oferta formativa permet desenvolupar determinats programes que, d'altra manera, seria difícil dur a terme des d'una associació.

Proxy Portlet

Enviament de propostes de formació

A fi de detectar de forma conjunta les necessitats en l'àmbit formatiu, demanem la participació de les entitats amb l'objectiu de poder dissenyar plans de formació anuals que ajudin a resoldre dubtes i facilitin eines per a la gestió interna i de les activitats que desenvolupen a la ciutat. A través del qüestionari web següent es poden fer arribar les propostes de formació. Els camps marcats amb són obligatoris:

Avís legal

La consulta realitzada a través d'aquest formulari suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la seva resolució. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà mentre la vostra subscripció sigui activa. Podreu donar-vos de baixa i exercir els vostres drets (accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant aquesta adreça de correu participacio@ajgirona.cat .Més informació a www.girona.cat/dadespersonals