Header: El Modern

El Modern. Centre Audiovisual i Digital

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria 2024 dels programes de suport a la creació d'El Modern, Centre Audiovisual i Digital de Girona

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 17 de maig

El Modern. Centre Audiovisual i Digital compta amb dues línies d’ajudes a la creació: per una banda el Programa d'Incubació de videojocs: GameGi i, per altra banda, el Programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics. 

El programa d’incubació de videojocs GameGi consisteix en la dotació de tres beques per a tres equips que estiguin dissenyant i desenvolupant un videojoc. Les beques inclouen l’accés al programa d’incubació de videojocs, on durant 6 mesos els equips rebran formacions i mentories setmanals a càrrec d’un equip de professionals del sector del videojoc. El programa finalitzarà amb una DEMODAY amb professionals i publishers de la indústria. La beca inclou una aportació econòmica de 4.000,00 € per equip i un espai per a dur a terme el projecte a El Modern. Centre Audiovisual i Digital durant el temps d’execució del programa.

El Programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics d'El Modern consisteix en dues beques de 5.000 € i també de 5.000 € més en espècie per la contractació de mentories i assessoraments pel projecte. Aquest programa té per objectiu afavorir la consolidació de trajectòries professionals emergents que es troben en vies de professionalització a través del suport a la formació, la creació, la producció i l’exhibició de projectes audiovisuals i cinematogràfics. 

Més informació
Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.