Header: El Modern

El Modern. Centre Audiovisual i Digital

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Modern. Centre Audiovisual i Digital impulsa la primera GameJam Girona dirigida a equips i persones aficionades a la creació de videojocs

El període d’inscripció romandrà obert fins al 31 d’octubre. 

El Modern. Centre Audiovisual i Digital, en col·laboració amb el programa d’incubació GameGi i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, organitza la primera edició de la GameJam Girona que tindrà lloc del 17 al 19 de novembre. El format de la GameJam serà híbrid, presencial a El Modern (c/Nou del Teatre 16) o bé en remot a través de la plataforma Discord. Els jocs que es desenvoluparan hauran de ser originals per PC i s'emmarcaran dins d'una temàtica que es revelarà el divendres 17 a les 17.30 de la tarda a El Modern. La inscripció i la participació són gratuïtes. 

Les inscripcions poden ser individuals o per equips a través del següent enllaç. En cas de ser un equip, es pot fer una sola inscripció fent constar el nom i cognom de totes les persones que en formen part. Les persones individuals que s’inscriguin, segons els seus perfils, es podran unir als equips inscrits o bé formar un nou equip. No hi ha límit d'equips o persones inscrites en remot. Els equips en remot es coordinaran pel canal de Discord. 

El nombre màxim de persones que es podran acollir presencialment a El Modern és de 40 persones, l'ordre d'inscripció en marcà la disponibilitat. Els equips inscrits en la modalitat presencial gaudiran d'un espai de treball al vestíbul de la P1 del Modern (c/Nou del Teatre 16). La presencialitat a El Modern inclourà mentories amb professionals del sector durant el transcurs de la GameJam. A més, els equips i persones que estiguin inscrites presencialment tindran a la seva disposició una taula de treball, cadires, refrigeris i el servei de dinar de dissabte i diumenge.

Tots els equips, presencial o en remot, hauran de presentar els seus projectes en un pitching que es farà el diumenge 19 de novembre a partir de les 16 h. En el canal de Discord s'informarà de l'hora de presentació de cada projecte. En cas de no presentar el projecte, l’equip o persona quedarà eliminat i no serà avaluat pel jurat. 

La gala de presentació dels projectes serà en format híbrid a El Modern i en streaming pel canal de Discord. Els premis seran SteamKeys i tallers de formació en línia en videojocs valorats en 200 €.

PROGRAMA

Divendres 17 de novembre

17:30 h - Presentació presencial a El Modern i via streaming pel canal de Discord: explicació de la temàtica. 
18:30 h - Configuració d'equips i inici de la GameJam.

Dissabte 18 de novembre

10:00 h a 13:00 h - Mentories al matí presencialment a El Modern.
13:00 h a 14:30 h - Servei de dinar pels equips que estiguin a El Modern.
16:00 h a 19:00 h - Mentories a la tarda presencialment a El Modern.

Diumenge 19 de novembre

10:00 h a 13:00 h - Mentories al matí presencialment a El Modern.
13:00 h a 14:30 h - Servei de dinar pels equips que estiguin a El Modern. 
15:00 h - Hora límit per penjar els videojocs a itch.IO
16:00 h - Gala de presentació dels projectes, deliberació del jurat i entrega de premis pels equips guanyadors. 

El programa pot ser objecte de modificacions per part de l’organització. Qualsevol dubte us podeu adreçar a: elmodern@ajgirona.cat

Ho organitza: El Modern. Centre Audiovisual i Digital i el programa d'incubació de videojocs GameGi

Amb el suport de: el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

Tornar

Logos (sense el suport PECTICC) 2021 Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Acció desenvolupada en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Text subvenció peu pàgina | Oficina de Foment de les Arts (OFA) + El Modern

Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona.